DOBRA MAKE UP PODLOGA DOBRA MAKE UP PODLOGA
Niko ga ne vidi… Uprkos tome, on odlično obavlja svoj posao. Prajmer je pravi majstor dobre podloge, ali i odličnih prazničnih žurki… Sada počinje... DOBRA MAKE UP PODLOGA

Niko ga ne vidi… Uprkos tome, on odlično obavlja svoj posao. Prajmer je pravi majstor dobre podloge, ali i odličnih prazničnih žurki…

Sada počinje glamurozno doba godine. Ipak, dugi noćni izlasci i zagrejana atmosfera, zahtevaju i adekvatnu i dobro nanešenu šminku. Prajmer, kao nezaobilazni deo dobre podloge za šminku, izvlači maksimum od svakog proizvoda za šminkanje i daje garanciju da će šminka biti postojana i trajna. U skaldu sa tim, manje ćete brinuti o svom make up-u i više uživati u dobrom provodu.

Nakon uobičajene, dnevne nege lica, nanesite prajmer. On ne prodire u kožu već na njenoj površini formira nevidiljivi, zaštitni sloj. Vizuelno ujednačava nejednakosti na koži i sužava pore na licu. Njegova prednost je ta što sprečava da se proizvodi koje nanosite na lice, upiju u bore i tako ih smo naglase.

Ukoliko ga stavite na kapke, prajmer sprečava da se senka nakuplja u naborima kapka.

Takođe, možete da umesto mnogobrojnih slojeva maskare, nanesete prajmer na trepavice što će doprineti postojanosti maskare i efektu dužih i punijih trepavica. Kada se nanese na usne, prajmer izjednačava pore i stvara ujednačenu podlogu za sjaj ili karmin. Takođe, može uspešno da se primeni kod manikiranja noktiju, odnosno, kao dobra osnova za tamnije tonove ili sjajne lakove.

Nanet na nokte, odlično ispunjava brazde kako bi pripremio nokte za lak i zaštitio od eventualnog razmazaivanja boje.

 

Autor: Ivana Živanić

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *