Detalji koji menjaju svet

Ako postoji nešto što će Vaš izgled promeniti i osvežiti vaše svakodnevne odevne kombinacije to je svakako nakit.  Sat, ogrlica, narukvica, prsten ili broš to je samo Vaš lični izbor.

Narukvica

Trenutni modni trendovi idu u prilog ljubiteljima narukvica. Sve češće viđamo devojke koje nose više narukvica na jednoj ruci i deluju savršeno elegatno.

Sat

Nebitno da li je formalna kombinacija ili možda samo običan casual izgled, sat će uvek dopuniti vaš stil i dodati novu nijansu. Često nosi i naziv simbol statusa osobe, možemo videti koliko poznate ličnosti ističu značaj upravo ovog detalja.

Prstenje

Nekada simbol ljubavi, a danas simbol ljubavi i stila, ženska ruka dobija potpuno novu dimenziju uz par prstenčića na njoj. Ne moraju biti skupi ili obogaćeni dragim kamenjem bitno je da su prijatni na ruci i eto novog omiljenog detalja.

Ogrlice

Nakit koji se menja u skladu sa godišnjim dobima, od velikih krupnih ogrlica do skromnih lančića koji dodaju jednostavnu notu izgledu. Ogrlice su individualne i u skladu sa vašim karakterom i tu se ne može pogrešiti.

Broševi

Danas se retko viđaju ali mogu ulepšati svaki sako i dodati mu neki novi izgled za svaku priliku. Vezivali su se za dame iz dvorova i prvi sinonim za nošenje bi bio bal. Međutim danas je broš sastavni deo kolekcije nakita. Pravo malo blago koje se može prenositi sa kolena na koleno, pripadati samo ženama i prenositi generacijama. Nekoj ženi je ovo draga uspomena od svoje bake drugoj lični pečat svog jedinstvenog stajlinga. Svaka žena u maloj kutiji ima sakriven jedan broš koji čeka da izbije na površinu.
Autor: Rebeka Brošćanc

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...