DA VEŽBANJE VIŠE NE BUDE IZGOVOR DA VEŽBANJE VIŠE NE BUDE IZGOVOR
Koliko puta nameravate da krenete u teretanu, na zumbu, aerobik, pilates… ali uvek nađete izgovor da to ne uradite. Jedan od najčešćih izgovora je... DA VEŽBANJE VIŠE NE BUDE IZGOVOR

Koliko puta nameravate da krenete u teretanu, na zumbu, aerobik, pilates… ali uvek nađete izgovor da to ne uradite. Jedan od najčešćih izgovora je da nemate vremena ili da nemate sa kim.

Pomoći ćemo vam u tome sa par saveta.

Ako vam je mrsko da idete u teretanu i nemate sa kim uvek možete u kućnoj atmosferi da krenete sa vežbanjem. Odredite svoje idealno vreme za ovu aktivnost i izaberite neki od youtube kanala na kojima možete naći korisne vežbe. Vaše telo će vam biti zahvalno.

Uvek postoji opcija da zajedno sa drugaricom ili sa partnerom krenete na trčanje ili na neki drugi vid fizičke aktivnosti. U paru je uvek lakše.

Ono što možda niste znali, a to je da kućni poslovi itekako pomažu pri gubljenju kalorija. Istraživanja kažu da je sat vremena sređivanja kuće ravno jednom satu vežbanja u teretani. Pa vi sada vidite, spojite lepo i korisno. Kuća će blistati, a vi ćete doći do željene kilaže.

Postoje razni programi za mame sa malom decom da dok one vežbaju deca imaju vaspitačice koje ih tu čuvaju. Tako da mame ovo vam više neće biti validan izgovor.

Na kraju ako vam se tokom nekog dana ne trči ili ne rade nikakve vežbe uvek možete da pustite omiljenu muziku i da igrate.

Autor: Lidija Gajić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *