Čitamo: „Tiha voda“ – Viveka Sten

Čitamo: „Tiha voda“ – Viveka Sten

Tiha voda“ je prva knjiga u serijalu Ubistva u Sandhamnu. Ovo ćete pročitati na koricama. Ali i na osnovu same radnje je lako zaključiti da se radi o uvodu u serijal. Autorka nas detaljno upoznaje sa likovima i daje nam neke detalje iz njihove prošlosti. Dok neke, pretpostavljam, čuva za naredne delove. Kao glavni likovi izdvajaju se detektiv Tomas i njegova drugarica, advokatica Nora.

Tomas rešava slučaj ubistva koji se desio na mirnom ostrvu na kojem Nora provodi odmor sa svojom porodicom. Paralelno sa misterijom koja se dešava na ostrvu, pratimo i Norinu porodičnu priču, kao i Tomasovo i Norino prijateljstvo.

Autorka nam daje pomalo od svega, tu su komplikovani porodični odnosi, zanimljiva misterija oko koje morate da mozgate, kao i divni opisi ostrva, zbog kojih ćete verovatno poželeti da pročitate i naredne delove serijala. „Tiha voda“ nije jedan od najboljih trilera koje sam ikada pročitala, ali je svakako dovoljno dobar triler koji mi je držao pažnju.

Po mom mišljenju, ovo je prava knjiga za odmor i opuštanje.

Sigurna sam da će nastavci biti još bolji i da ću ih čitati. Srećom, Čarobna knjiga nam uskoro sprema drugu knjigu iz ovog serijala. Osim toga, videla sam da je na osnovu serijala snimljena i serija, pa ću verovatno i nju pogledati, pošto je knjiga savršena za ekranizaciju.

Čitamo: „Tiha voda“ – Viveka Sten

Autor: Milica Barać

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Lip Pill: Revolucionarni plumper za usne u obliku pilule

Lip Pill: Revolucionarni plumper za usne u obliku pilule....

Sve što vas je zanimalo u vezi oldtajmera

Sve što vas je zanimalo u vezi oldtajmera. “Getting...

Beskrajna lepota: Moć plemenitosti u oblikovanju istinskog sjaja

Beskrajna lepota: Moć plemenitosti u oblikovanju istinskog sjaja. Inspiraciju...

Piće koje daje snagu i leči – orahovača

Piće koje daje snagu i leči - orahovača. Liker...