Cineflix Rights prodao prava na seriju Wynonna Earp (sezone 1-4) NBCUniversal International Networks-u u Evropi

Treća i četvrta sezona imaće premijere na teritorijama SYFY/SCI FI tržišta

Serija Vajnona Erp, četvrtkom od 21.00, po dve epizode, od 4. februara na SCI FI kanalu.

Cineflix Rights je potpisao sporazum sa NBCUniversal International Networks kojim će sve četiri sezone kultne serije o natprirodnom, Vajnona Erp, biti emitovane na svim kanalima posvećenim naučnoj fantastici na Pirinejskom poluostvu, u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Švedskoj (SYFY), kao i Poljskoj i na Balkanu (SCIFI), pošto serija počne sa prikazivanjem na MIPCOM Online+.

Vajnona Erp (sezone1-4, 49×60’, IDW Entertainment, Cineflix Studios, i SEVEN24 Films za SYFY US i CTV Sci-Fi Canada) osvojila je mnoge nagrade i predstavlja seriju punu naučnofantastične akcija koja prati praunuku Vajata Erpa u njenoj borbi protiv demona i drugih natprirodnih bića.

Seriju Vajnona Erp, koja je 2018. godine osvojila nagradu E! People’s Choice Award za omiljenu naučnofantastičnu seriju, kreirala je Emily Andras, glavnu ulogu igra Melanie Scrofano (Bad Blood), a pored nje glume i Tim Rozon (Schitt’s Creek), Dominique Provost-Chalkley (Avengers: Age of Ultron) i Katherine Barrell (Workin’ Moms).

James Durie, direktor igranog progama u Cineflix Rights izjavio je: „Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo ovim sporazumom nastaviti partnerstvo sa NBCUniversal International Network. Serija Vajnona Erp je postala kultni hit širom Severne Amerike sa ogromnim brojem fanova i značajnim prisustvom na društvenim mrežama i uzbuđeni smo što ćemo ovim sporazumom steći nove ’Erpovce’ širom sveta i započeti emitovanje na MIPCOM-u.“

Lee Raftery, upravni direktor za EMEA regiju i direktor marketinga u NBCUniversal International izjavio je: „Vajnona Erp će se savršeno uklopiti u program našeg kanala posvećenog naučnoj fantastici. Serija je izuzetno popularna među fanovima ovog žanra i uzbuđeni smo što možemo da ponudimo sve četiri sezone publici širom Evrope koja je željno iščekuje.“

Četvrta sezona serije Vajnona Erp započela je svoje emitovanje na kanalu SYFY US sa impresivnim brojem od 1,2 miliona gledalaca na više platformi, i našla se na prvom mestu među televizijskim programima na društvenim mrežama (ne uključujući sport)*, što predstavlja skok u odnosu na premijeru treće sezone.

Vajnona Erp je poznata kao serija koja je stekla zavidnu popularnost na društvenim mrežama, a njeni fanovi su čak organizovali i konvencije širom sveta kako bi prikupili novac za humanitarne organizacije koje pomažu LGBTQ zajednici. Wynonnu Earp karakterišu vrsni i posvećeni glumci, a može se pohvaliti brojnim nominacijama i nagradama uključujući Canadian Screen Awards, GLAAD Media Awards, Directors Guild of Canada, Writers Guild of Canada, i Alberta Film & Television Awards.

* Nielsen rejting društvenog sadržaja, Nielsen i Adobe Analytics

Ukratko o seriji:

Potomak legendarnog čuvara zakona sa Divljeg zapada, Vajnona Erp (Melani Skrofano), vraća se u svoj rodni grad Purgatori gde je pozvana da nastavi put svog slavnog pretka i da se suprotstavi zlim silama. Da, nema običnih zlikovaca od krvi i mesa,  Revanants su reinkarnirani odmetnici nekada ubijeni od strane Vajat Erpovog pištolja od poverenja, koji su se pojavili posle jednog veka, zahvaljujući kletvi porodice Erp. Zasnovana na serijalu stripova Bju Smit, ova akciona saga fantazija prati Vajnonu dok, nevoljno, prihvata svoju sudbinu.

Fotografije: NBCUniversal / SCI FI

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...