ČIK PLANIRAJ

Moj plan bio je da popijem kafu sa prijateljicom u gradu. Želim da opustim mozak od svakodnevnih obaveza. Ipak, tog jutra kao da sam ustala na ,,levu nogu“. Od samog jutra nije ništa planski, koja crna kafa, glava mi puca od iznenadne glavobolje. Da li se i vama dešavalo da često sitne stvari isplanirate i puffff…? Nestanu kao mehuri sapunice. Vrlo često, većina naših planova pada u vodu. Postoji viša energija koja usmerava našu energiju i vibraciju.

Nećeš otići na kafu ne zato što nije moguće, jednostavno si vibrirala sa negacijom da želiš da odmoriš glavu od svega.

,,Pa želi“, uzvratiće ti tako svemir, a pošto je tvoj, navodno plan uključen u ostatak želje, onda ostaješ samo da želiš. Nekako valjalo bi da biramo misli, a potom i reči. Naše svesne i nesvesne emocije jače su od nečega što možda uradimo ili ne uradimo. Veoma često naša podsvest reaguje drugačije, potisnute stvari, emocije, situacije, doživljaji i događaji tada traže svoju svrhu isplivavanja. Oni potiru našu primarnu svest ili svesnost koja je vidljiva čulima.

Tu velika većina nas greši. Nažalost, grešim i ja, ali radim uporno na tome da mi dođe šta valja. Strahovi nam na svesnom nivou isto čine, praveći nam veliku energetsku blokadu. Vi i sami znate da kada se suočite sa strahom, on više ne postoji. Jedan dan vraćala sam se iz obližnje biblioteke. Projurio je crni pas, bio je to pitbul sa ogrlicom oko vrata. Mahinalno sam se okrenula da vidim da li je vlasnik u blizini. Kada sam ustanovila da sam sama, skamenila sam se od straha. Pas je bukvalno zakočio, okrenuo se i lagano krenuo prema meni. Iz dubine mojih misli izronio je čopor pasa koji me je kao dete često napadao. ,,E, nećeš ovaj put„, tiho sam sebi šapnula. Svaki moj korak bio je ukočen i brada mi se tresla. Krenula sam svojim putem, a pas ka meni. U sebi sam ponavljala da je on samo pas i da moj strah ne postoji. Krenula sam opuštenije gledajući pravo. Dok smo se mimoilazili, videla sam krajičkom oka da me je pogledao i onda brzo otrčao. Samo sam se instiktivno okrenula, psa nije bilo nigde, a bila sam na sred poljane. ,,Bravo„, pohvalila sam sebe i zahvalila svemiru na lekciji i izlečenju.

Tako vam opisah šta i kako sa strahovima. Čega se plašiš, skočiš na to, reši se i oslobodi te iluzione emocije ili stanja trenutne svesti. Što se tiče planova…ne planiraj! Dobro ste pročitali. Prvo duboko u sebi moraš da voliš tu misao i zaista se zamisliš u datoj situaciji, bez da te išta ometa. Ako ti ili vi, birkate odeću, niste zadovoljni frizurom, nećete izaći ni popiti tu kafu. Možda se bojite seksualnog iskustva i utiska koji ćete ostaviti pa će vam i naredni sastanci padati u vodu.

Ne planiraj,ne očekuj! Izvuci iz sebe duboku emociju. To šta želiš, to će ti i biti. Jako zavoli emociju i reci: ,,Ja sam srećna i sutra odoh na kafu“. To što osetite ako se poklopi sa onim što ste rekli, a najbitnije je reći ,,ja sam“, onda je uspeh želja i planova zagarantovan.

,,Ja sam“ je najjača poslata poruka svemiru,potvrđuje tvoje bitisanje u sadašnjem trenutku. I tu je ključ svega. ,,Ja sam srećna što ovo čitate i osećam svoj uspeh zbog vaše sreće“.

 

Autor: Sanja Radojković Đurđević

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...