ЧARNA oduševila „Žene od uticaja“

ЧARNA oduševila „Žene od uticaja“. Na prestižnom događaju „Žene od uticaja“ koji je i ove godine održan u Lazure hotelu u Herceg Novom, predstavljen je srpski brend potpuno prirodne kozmetike Чarna.

ЧARNA oduševila „Žene od uticaja“

Mnogobrojne dame iz privatnog i javnog sektora, kao i ugledne žene iz oblasti kulture, umetnosti i diplomatije, poznate po svojim profesionalnim uspesima ali i sofisticiranom ukusu, imale su priliku da se upoznaju sa ЧARNA kozmetikom i odmah isprobaju kreme i serum, ne krijući zadovoljstvo zbog trenutnog osećaja blistavosti već nakon prvog nanošenja.

carna-odusevila-zene-od-uticaja
Branislava Simanić, dr Nina Drakić i Nevena Matijašević, Žene od uticaja

Nežne teksture izrađene od dragocenih sastojaka matičnjaka i lekovitog bilja, iz nedara netaknute prirode Radan planine, laganih mirisnih nota, upakovane u ekskluzivnu staklenu ambalažu, mamile su pažnju dama koje su birale kreme kako za sebe, tako i za svoje muškarce, jer se u ponudi ЧARNA brenda od skoro nalazi i višenamenska krema za jači pol. Priroda pretočena u bočicu ЧARNA kozmetike, definitivno je osvojila srca svih prisutnih učesnika.

ЧARNA oduševila „Žene od uticaja“

carna-odusevila-zene-od-uticaja
Prirodna kozmetika ЧARNA

Konferenciju su u panel diskusiji, među glavnim govornicima, otvorile i direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić i predsednica Privredne komore Crne Gore Nina Drakić, koje su nakon svog obraćanja posetile izložbeni prostor brenda ЧARNA i iskazale veliko oduševljenje isprobavajući ЧARNA kreme.

ЧARNA oduševila „Žene od uticaja“

Direktorka Privredne komore Srbije Branislava Simanić je punog srca pružila podršku prezentaciji kozmetike ЧARNA, posebno zbog toga što iza brenda stoji priča o ženskom preduzetništvu, koju gospođa Branislava i sama promoviše kroz aktivnosti PKS. Naime, idejni tvorac linije kozmetičkih proizvoda ЧARNA je mlada preduzetnica, Nevena Matijašević, koje je pokrenula biznis na porodičnom imanju u Srbiji i svojim brendom potvrdila da se uz dobru ideju, inovativan pristup, izvesna ulaganja i upornost, može napraviti srpski brend dostojan kako domaćeg, tako i inostranog tržišta.

carna-odusevila-zene-od-uticaja
Prirodna kozmetika ЧARNA
Ovaj koncept potpuno prirodne kozmetike brenda ЧARNA, svesrdno su podržale i ostale govornice događaja „Žene od uticaja“, među kojima su bile predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović, ambasadorka Velike Britanije Nj.E. Karen Maddocks, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurovic, izvršna direktorka Philip Morris Montenegro Svetlana Vuksanović, članica Upravnog odbora Hipotekarne banke u Podgorici Jelena Vuletić, preduzetnica i izvršna direktorka „Grupacija 65“ Jelena Šćepanović, pevačica Martina Vrbos, ispred Ministarstva finansija, Kana Tomašević koja je takođe i modna blogerka, kao i mnogobrojne druge žene od uticaja.
Fotografije: Lična arhiva

 

2 COMMENTS

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....