BUDITE GLAMUROZNE BUDITE GLAMUROZNE
Upravo u nedeljama pre Nove godine dozvoljeno je nešto više. Umesto da tanku liniju ajlajnera povučemo samo jednom, može se slobodno povući i malo... BUDITE GLAMUROZNE

Upravo u nedeljama pre Nove godine dozvoljeno je nešto više. Umesto da tanku liniju ajlajnera povučemo samo jednom, može se slobodno povući i malo više od same linije. Za preostali deo modernog izgleda, neka se pobrine decentan make up.

Da bi se stvorili ravnomernu osnovu za šminkanje, prvo na čitav kapak do obrva stavite mat senku. Nakon toga, srebrnim ajlajnerom izvlači se luk iz unutrašnjeg ugla oka prema obrvi. Linija bi trebalo da se povlači malo više prema gore. Druga linija takođe počinje u unutrašnjem uglu oka, ide odmah iznad ivice kapka i na kraju takođe blago zakrivljena prema gore, pre nego što se poveže sa gornjom linijom. Tako dobijeni oblik boji se pomoću ajlajnera.

Za svetlucave usne karmin u boji bronze predstavlja osnovu. Ako karmin sadrži već puno sjaja, možete se onda zadržati samo na ovom kozmetičkom proizvodu. Za dodatni efekat sjaja, preko prvog sloja karmina može da se nanese i jedan sloj karmina u boji zlatne nijanse. Završni sloj sa sjajem čini usne senzualnim.

Uz prethodnu kombinaciju na očima, dobro se kombinuje svetlucava nijansa boje breskve, a na trepavicama je misteriozna crna maskara. Nanesite diskretno bronzer i to će kompletirati čitav izgled.

 

Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *