BUDITE GLAMUROZNE

Upravo u nedeljama pre Nove godine dozvoljeno je nešto više. Umesto da tanku liniju ajlajnera povučemo samo jednom, može se slobodno povući i malo više od same linije. Za preostali deo modernog izgleda, neka se pobrine decentan make up.

Da bi se stvorili ravnomernu osnovu za šminkanje, prvo na čitav kapak do obrva stavite mat senku. Nakon toga, srebrnim ajlajnerom izvlači se luk iz unutrašnjeg ugla oka prema obrvi. Linija bi trebalo da se povlači malo više prema gore. Druga linija takođe počinje u unutrašnjem uglu oka, ide odmah iznad ivice kapka i na kraju takođe blago zakrivljena prema gore, pre nego što se poveže sa gornjom linijom. Tako dobijeni oblik boji se pomoću ajlajnera.

Za svetlucave usne karmin u boji bronze predstavlja osnovu. Ako karmin sadrži već puno sjaja, možete se onda zadržati samo na ovom kozmetičkom proizvodu. Za dodatni efekat sjaja, preko prvog sloja karmina može da se nanese i jedan sloj karmina u boji zlatne nijanse. Završni sloj sa sjajem čini usne senzualnim.

Uz prethodnu kombinaciju na očima, dobro se kombinuje svetlucava nijansa boje breskve, a na trepavicama je misteriozna crna maskara. Nanesite diskretno bronzer i to će kompletirati čitav izgled.

 

Autor: Ivana Živanić

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve

Knjižara BIS PLUS: Knjižara koja pruža sve . Dobrodošli...

Brzinski voćni kolač – Banana rolat

Brzinski voćni kolač - Banana rolat. Da li volite...

Danas novo, sutra je već normalno

Danas novo, sutra je već normalno. Slušam kako najavljuju...

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike!

Pesma Uroša Stefanovića na TOP listi svetske muzike! Uroš...