BRZI I EFEKTNI TRIKOVI ZA LEPOTU BRZI I EFEKTNI TRIKOVI ZA LEPOTU
Svaki savet koji se odnosi na negu liva i tela, uvek je dobrodošao. Iako ima i onih koje svesno ignorišemo jer su postali prevaziđeni... BRZI I EFEKTNI TRIKOVI ZA LEPOTU

Svaki savet koji se odnosi na negu liva i tela, uvek je dobrodošao. Iako ima i onih koje svesno ignorišemo jer su postali prevaziđeni i nekako dosadni, postoje takođe i oni koje vredi poslušati.

Bolji volumen kose– Ovo je jednostavan trik, koji najverovatnije niste do sada primenjivali. Šampon za suvo pranje kose, koji možete da pronađete u bilo kojoj drogeriji, može da posluži i kao sredstvo koje će vašoj kosi dati neverovatan volumen.

Nakon što ste ovaj preparat naneli na koren neoprane kose, okruglom četkom isfenirajte koren , a mešavina šampona i prirodnih masti kože, vašoj kosi daće čvrstoću i volumen koji će trajati tokom čitavog dana.

Lepim obrvama protiv podočnjaka– Veliki broj žena bori se sa problemom tamnih krugova oko očiju. Iako je korektor najbolje rešenje, pokušajte ih ublažiti uz pomoć oblika obrva.

Počupajte obrve tako da izgledaju što ravnije sa podignutim krajevima, a ne u obliku luka kakve najčešće jesu jer to dodatno naglašava podočnjake. Ravnije obrve ublažiće tamne krugove, ali i naglasiti vaš pogled.

Miris koji traje– Kako bi produžili vek trajanja parfema na vašem telu, ne nanosite ga samo na vrat i dekolte već i na gležnjeve i na pregib kolena. Miris parfema isparava prema gore pa će vaš parfem u svakom slučaju trajati duže.

 

Autor: Ivana Živanić

 • Gora Zivadinovic

  September 5, 2018 #1 Author

  poslusacu tvoj savet, super.

  Reply

 • ShineM

  September 5, 2018 #2 Author

  Pokušajte, nadam se dobrim i brzim rezultatima 🙂

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *