BRONZA ZA NAŠU FOTOGRAFKINJU NA INTERNACIONALNOM TAKMIČENJU FOTOGRAFIJA

Jovana Marinković je devojka iz Beograda  koja je na internacionalnom takmičenju fotogafija portreta „The Portrait Masters“ za 2020. godinu osvojila bronzu po izboru žirija koji su činili najveća svetska imena fotografske industrije.

Ovo je treći put kako Jovana učestvuje na ovom takmičenju i treća osvojena bronza za mladu fotografkinju. Njen primer pokazuje kako i domaći umetnici mogu da ostvare sjajne rezultate van naših granica.

Takmičenje se organizuje dva puta godišnje, u martu i septembru. Na samom takmičenju učestvovalo je preko 12.000 fotografija priznatih fotografa iz velikog broja zemalja širom sveta. Žiri je činilo 12 najpriznatijih fotografa ove industrije od kojih je svaki bodovao fotografiju i za ukupan rezultat se uzimao prosek. Bronzu su zaslužile fotografije koje su se rangirale sa 70-79 bodova, srebro sa 80-89 i zlato sa 90-100 bodova.

Jovana Marinković je portretni fotograf i pored usluge fotografisanja klijentima pruža mnogo više od „samo fotografije“. Celokupan doživljaj prilikom fotografisanja, u kojem žene zauzimaju centralno mesto, ima za cilj da se osećaju osnaženo, lepo, sigurno, puno samopouzdanja – savršeno, baš onako kakve i jesu. Insistira na izrađenim fotografijama u vrhunskom kvalitetu jer i pored digitalnog doba u kome živimo, to je najsigurniji način da naše uspomene traju večno. Jovanine fotografije i rad možete pratiti na društvenim mrežama, na Instagram-u jovanaportraits  i Facebook-u Jovana Marinković Portraits.

Kontakt:

Jovana Marinković

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Razmišljajte o putu ka napretku

Razmišljajte o putu ka napretku. Brz način života ima...

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica. Sočni aromatični kolač...

Biološka terapija

Biološka terapija. Biološka terapija predstavlja tretman koji treba da...

Dokaz da si dovoljan sebi

Dokaz da si dovoljan sebi. Da biste postali ili...