BRONZA ZA NAŠU FOTOGRAFKINJU NA INTERNACIONALNOM TAKMIČENJU FOTOGRAFIJA BRONZA ZA NAŠU FOTOGRAFKINJU NA INTERNACIONALNOM TAKMIČENJU FOTOGRAFIJA
Jovana Marinković je devojka iz Beograda  koja je na internacionalnom takmičenju fotogafija portreta „The Portrait Masters“ za 2020. godinu osvojila bronzu po izboru žirija... BRONZA ZA NAŠU FOTOGRAFKINJU NA INTERNACIONALNOM TAKMIČENJU FOTOGRAFIJA

Jovana Marinković je devojka iz Beograda  koja je na internacionalnom takmičenju fotogafija portreta „The Portrait Masters“ za 2020. godinu osvojila bronzu po izboru žirija koji su činili najveća svetska imena fotografske industrije.

Ovo je treći put kako Jovana učestvuje na ovom takmičenju i treća osvojena bronza za mladu fotografkinju. Njen primer pokazuje kako i domaći umetnici mogu da ostvare sjajne rezultate van naših granica.

Takmičenje se organizuje dva puta godišnje, u martu i septembru. Na samom takmičenju učestvovalo je preko 12.000 fotografija priznatih fotografa iz velikog broja zemalja širom sveta. Žiri je činilo 12 najpriznatijih fotografa ove industrije od kojih je svaki bodovao fotografiju i za ukupan rezultat se uzimao prosek. Bronzu su zaslužile fotografije koje su se rangirale sa 70-79 bodova, srebro sa 80-89 i zlato sa 90-100 bodova.

Jovana Marinković je portretni fotograf i pored usluge fotografisanja klijentima pruža mnogo više od „samo fotografije“. Celokupan doživljaj prilikom fotografisanja, u kojem žene zauzimaju centralno mesto, ima za cilj da se osećaju osnaženo, lepo, sigurno, puno samopouzdanja – savršeno, baš onako kakve i jesu. Insistira na izrađenim fotografijama u vrhunskom kvalitetu jer i pored digitalnog doba u kome živimo, to je najsigurniji način da naše uspomene traju večno. Jovanine fotografije i rad možete pratiti na društvenim mrežama, na Instagram-u jovanaportraits  i Facebook-u Jovana Marinković Portraits.

Kontakt:

Jovana Marinković

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *