Božić na DIVA kanalu stiže!

Čuveni DIVA CIKLUS PRAZNIČNIH FILMOVA STIŽE OVE GODINE
SA PREKO 100 NASLOVA

Premijere utorkom i petkom u 20.00  i nedeljom od 16.00

Blokbasteri petkom u 22.00

Bozic u Starlajtu

Novogodišnji i božićni duh praznika sada već tradicionalno počinje rano na kanalu DIVA. Uz filmove koji su postali omiljeni među ljubiteljima televizijskih porodičnih i romantičnih ostvarenja. Na male ekrane se vraća filmski maraton DIVA BOŽIĆ koji počinje 24. oktobra i trajaće do početka januara.

Regionalne premijere  koje očekuju publiku na početku ovog fimskog ciklusa biće filmovi sa romantičnom tematikom. To su: Božić u Starlajtu (24. okt. u 16.00), Jedan kraljevski praznik (24. okt. u 18.00), Bezvremeni Božić (26. okt. u 20.00), Božić u dvorcu ( 29. okt. u 20.00) i Božić na planini Blu ridž (31. okt. u 16.00).

 

Pored toga, na programu će se naći i komedije blokbasteri koji će se emitovati petkom od 22.00 sa po dva filma zaredom, među kojima su naslovi: Proglašavam vas Čakom i Larijem (Adam Sendler, Džesika Bil) i Rođenje Isusa 2: Opasnost u jaslama sa Dejvidom Tenantom (5. novembar), Devojka mog brata sa Stivom Karelom i Žilijet Binoš  i Zaboravi Saru Maršal sa Kristen Bel i Džejsonom Sigelom (5. novembar), A kad brak nije lak, film u kome glume Vins Von, Džon Favro i Plavooki Miki sa Hjuom Grantom i Džemsom Kanom (19. novembar) i komedija Sestre u kojoj glavne uloge tumače Tina Fej, Ejmi Poler i Maja Rudolf (26. novembar).

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...

1.Jedan po jedan – knjiga za prave ljubitelje trilera

1.Jedan po jedan - knjiga za prave ljubitelje trilera....

Čarapansko srce veliko kao kuća

Čarapansko srce veliko kao kuća. U jednom lepom, Lazarevom...