Boje koje će obeležiti ovu zimu

Boje koje će obeležiti ovu zimu. Analizirajući modu današnjice, možemo reći da smo pomalo stidljivo, počeli da odbacujemo lažne ideale lepote, koje nam godinama unazad nameću društvene mreže. Sve  je više žena koje neguju prirodan izgled, ne prikrivajući sedu kosu farbajući se. To ne izgleda nimalo aljkavo i neuredno, te žene izgledaju prirodno, uredno, svesne sebe. Manje se šminkamo, prihvatajući sebe sa svojim nesavršenostima. Neki koji diktiraju modu konačno su uvideli da je  lepota u različitim oblicima, bez obzira na boju kože, konfekcijski broj… Da nije lepo samo ono što je idealno.

Na nedeljama mode su  sve češće manekenke, koje imaju veću telesnu težinu. Te iz toga vidimo da dizajneri zagovaraju potpuno novi pogled na ženski seksepil.

Za ovu zimu modni stručnjaci predlažu mirne i nežne boje kao i jarke boje. Oni to objašnjavaju našim stilom života, koji je suprotstavljen našim željama i čežnjama. Boje takođe iskazuju  našu potrebu da budemo slobodni, da prihvatimo radost života, kroz super svetle nijanse, koje izražavaju energiju koja podstiče vitalnost i slavlje života.

boje

Dakle modni stručnjaci kažu da će ovu zimu obeležiti roze, braon, svetloplava, ljubičasta, naranđžasta.

Razlog zašto sam malo iskoračila iz današnje teme, govoreći o prihvatanju sopstvenih ali i tudjih nesavršenosti, povezan je sa današnjom temom.

Predlozi boja, koje će biti  aktuelne ove  zime, su samo predlozi. Žena  je ta, koja treba da izabere  boju odevnog predmeta, koji odgovara njenoj boji  kose, tenu, prilici, karakteru.  Sve prethodno navedene boje, bile su  i biće uvek aktuelne, samo je pitanje da li se vama dopada neka boja ili ne.

Nemojmo slepo pratiti trendove, samo zato, jer su neki belosvetski modni gurui, odabrali baš te boje za ovu sezonu. Meni lično, nikada se nije dopadala roze boja i neke nijanse braon boje. Nekada mi se jutarnje raspoloženje  uopšte  ne uklapa uz  boju nekog odevnog predmeta, koji sam prethodno veče isplanirala za naredni dan.

boje-koje-ce-obeleziti-zimu

Boje koje će obeležiti ovu zimu

Ne znam da li ste imali ovakvo iskustvo, da mi se baš određena boja nikako ne uklapa uz trenutni senzibilitet. Kao i sa svim modnim trendovima, tako je i sa bojama.U redu je imati neki detalj, ukoliko vam se ta boja dopada, ali ne po svaku cenu birati boje, koje vam uopšte nisu po volji.

Birajte boje uz koje će  boja vaših očiju, kose,  ten ili slično, doći do izražaja. Vi birajte boje, nemojte podleći kratkotrajnim modnim tendencijama i tuđim mišljenjima. Stvarajte sami svoj stil, koji će istaći sve ono lepo i ženstveno na vama. Igrajte se bojama. Moda se menja i vrti u krug, ali ostaje ono što je vredno: istinska i prirodna ženska lepota i elegancija.

Budite ono što jeste, nemojte se uklapati u uniformnost, po cenu da budete moderni. Osećajte se udobno, komformno u izboru vaše odevne kombinaciji.

Budite jedinstveni, budite VI.

Autor: Tatjana Bogičević

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...