Beograd je ponosan na svoje dobitnike Prvog Oskara Srbije!

Beograd je ponosan na svoje dobitnike Prvog Oskara Srbije!  U srpskoj prestonici dobre zabave i šarenih reflektora, sinoć je održana velika glamurozna dodela nagrada „Prvi Oskar Srbije“ koji se odlukom medija, predstavnika žirija događaja i kulturnih radnika dodeljuje istaknutim predstavnicima javne scene.

U Hotel „Moskva“ koji datira iz 1908. godine, zvezde su pristizale u punom sjaju, u glamuroznim haljinama i smokinzima, a onda je usledila dodela nagrada koje su predstavile pravo iznenađenje prisutnima koji su iščekivali da budu odabrani kao najbolji u zemlji i regionu.

Beograd je ponosan na svoje dobitnike Prvog Oskara Srbije!

prvi-oskar-popularnosti-srbije
Božica Velousis

Za sveobuhvatni rad i pokazanu ljubav onima koja je pomoć neophodna, „Prvi Oskar Srbije“ je uručen srpskoj pesnikinji i humanitarki Božici Velousis koja je bila veoma raspoložena i zahvalna na gromoglasnom aplauzu prisutnih laureata i predstavnika medija. Njeno oduševljenje je prenela izjavom na jednoj televiziji, kada je zamolila sve ljude da izdvoje bar nekoliko sati za one kojima će podrška mnogo značiti.

Beograd je ponosan na svoje dobitnike Prvog Oskara Srbije!

Božica Velousis je prepoznatljivost stekla autorskim delima: „Sve je to ljubav“, „Verujem u ljubav“ i „Život je lep“ a njen humanitarni rad se izdvaja, baš kao i trenutno volontiranje u Kliničkom Centru Srbije na kardiohirurgiji… Ona veruje u ljubav i dobra dela i tom motivacijom ide kroz život, a isto tako se trudi da svima vrati veru u život.

oskar-popularnosti
Božica Velousis i Lidija Vukićević, Prvi Oskar Popularnosti Srbije
beograd-je-ponosan-na-svoje-dobitnike-prvog-oskara-srbije
Beograd je ponosan na svoje dobitnike Prvog Oskara Srbije!

Beograd je ponosan na svoje dobitnike Prvog Oskara Srbije!

Ovom prestižnom nagradom koja se dodeljuje od 1999. godine, mogu se pohvaliti: Dana Maksimović glumica, Ukus Fest – festival hrane i pića autorke Kristine Trmanović, Milica Milša glumica, Luka Raco glumac, Tihomir Stanić glumac, Dana Ristovski glumica, Magazin Shine i Lidija Gajić (za najčitaniji portal u Srbiji), Snežana Đurišić pevačica narodne muzike, Televizija Studio B, Lidija Vukićević glumica i mnogi drugi iz javnosti.

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...