BELA JE BOJA ZIME BELA JE BOJA ZIME
Bela boja mnogima je omiljena, simbol je nežnosti i mira, a osim u letnjem periodu, savršeno će pristajati i uz zimu i snežnu atmosferu... BELA JE BOJA ZIME

Bela boja mnogima je omiljena, simbol je nežnosti i mira, a osim u letnjem periodu, savršeno će pristajati i uz zimu i snežnu atmosferu koja nas očekuje. Ona je jednostavno jedno rešenje koje isto tako zaslužuje status klasika, poput crne. Bela je takođe uvek dobra ideja.

Komadi u ovoj boji jedni su od osnovnih- ne postoji boja ili detalj koji se ne bi mogli kombinovati sa njima, a pri tom, bela boja nikada ne izlazi iz mode. Iako je jedan od letnjih favorita, popularnost bele boje prenela se i na zimu i zimski period.

U potrazi za belim outfit-om, dovoljno je uputiti se gradskim bulevarima i tu pronaći mnoštvo detalja snežne bele. Tu su haljine, topli glomazni puloveri, bunde, bele čizmice (komad koji nas je osvojio ove godine) kao i modni klasik – bela košulja. IN su i modni detalji u beloj boji, poput kaiša raznih oblika.

Beli kaputi spadaju u krug najefektnijih i stilizovanih modnih iznenađenja, a gradske devojke iskusno pokazuju kako nositi jedan takav komad u kombinaciji sa ostatakom odeće.

 

Fantastični beli kaput ubacite u efektnu kombinaciju sa uskim maslinastim farmerkama i tašnom koja je prepoznatljivog uzorka, a za idealnu završnicu ovog outfit-a pobrinite se da imate dobre čizme do gležnjeva i budite sigurne da će vaš izgled biti brutalan.

Inspirišite se i obezbedite sa nekim belim detaljem kako biste bile u trendu.

 

 

Autor: Ivana Živanić

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *