Bane Tomašević zvezda spota koji će sve roditelje baciti u razmišljanje

Među muzičarima koji ni tokom ovih, za muzičku industriju krajnje izazovnih dana, ne sede skrštenih ruku, sa nestrpljenjem iščekujući povratak živim svirkama i druženju s publikom, jeste i pop pevač Dule Lušin. On je udružio snage sa koleginicom Sonjom Kocić i momcima iz No Comment benda, te su snimili pesmu „Potraži“, za koju je upravo urađen i spot. I to ne bilo kakav, jer se u njemu pojavljuje jedan od omiljenih srpskih glumaca, Branislav Bane Tomašević. Do saradnje je došlo spontano, nakon čestih susreta u istom studiju gde ovi talentovani ljudi i snimaju. Bane u spotu glumi supruga šarmante Sonje Kocić, a u ulozi i situacijama ovog para nesumnjivo će se prepoznati mnogi roditelji.

Činjenica je da su se tokom protekle godine stvari značajno promenile. Tu smo gde smo, ali pošto imamo odličnu pesmu, nije bilo razloga da čekamo. Kažem odličnu, jer pesma „Potraži“ ima i jaku poruku- govori o nama kao roditeljima, otuđenosti među ljudima i o deci koja odrastaju zapostavljena od strane roditelja koji dane provode na telefonima, objašnjava Lušin.

U skladu sa temom pesme i spota, prve stihove numere otpevao je dečak Luka, čiji je otac, Vuk Matić, član No Comment benda i naš poznati magistar opere ovu numeru i napisao.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe

Tri stanja kroz koja najbolje upoznajemo sebe. Postoje u...

Preporuke distopijskih romana

Preporuke distopijskih romana. Danas vam predstavljam nekoliko preporuka distopijskih...

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom

Aromatični Uskršnji mafini sa cimetom, lešnikom i šargarepom. Kako...