Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača

Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača. Tradicionalna dodela prestižnih scenskih nagrada na festivalu međunarodnog karaktera „Balkan Awards“, nedavno je bila održana u samom centru Beograda, u Hotelu „Moskva“, kada su se okupile mnogobrojne popularne i renomirane ličnosti iz svih umetničkih sfera.

Ovaj festival koji traje više od 10 godina, u saradnji sa predstavnicima medija i umetničkim odborom festivala, jednoglasno je doneo odluku da nagradi istaknute pojedince koji su se svojim radom, zalaganjem i velikim doprinosom kulturnoj sceni Republike Srbije, istakli na svim vrednosnim i stvaralačkim nivoima.

Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača

Festival je jednoglasnom odlukom nagradio srpskog popularnog pevača Lazara Stamenića koji poslednjih deset godina neverovatnim vokalnim sposobnostima osvaja beogradsku i međunarodnu publiku. Lazar Stamenić, inače dobitnik brojnih muzičkih nagrada, priznanje „Balkan Awards“ dobio je u kategoriji za izvanredne vokalne spobnosti i poseban doprinos muzičkoj sceni Republike Srbije, a prijem priznanja su podržali slavni umetnici koji su ovom mladom umetniku iskreno čestitali na uspehu i revijalnom nastupu.

Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača
Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača

Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača

„Vest da sam jedan od dobitnika ove značajne nagrade, zatekla me je na turneji u Temišvaru. Bio sam veoma srećan, baš kao večeras i stvarno, iskreno se zahvaljujem svim članovima žirija koji su prepoznali moj muzički rad i dodelili mi ovo priznanje, rame uz rame sa zvezdama srpske javne scene. Hvala, ovo je samo dokaz da treba raditi ono što volite, a ja ću se publici uskoro odužiti novitetima!“ izjavio je Lazar Stamenić, zvezda ovog festivala.

Lazar Stamenić je isto tako i čuvar kultne srpske narodne muzike, što ga izdvaja od ostalih mladih kolega. Iako je imao prilike da se prepusti komercijali, on je nastavio da neguje kvalitetan zvuk ali i koncertira Evropom. Tako se nedavno vratio iz Rumunije, Švajcarske, Nemačke gde je bio dočekan ogromnim aplauzima srpske publike.

Balkansko zlato u rukama popularnog mladog pevača

Balkanskom nagradom se mogu pohvaliti i : rok pevačica Snežana Mišković Viktorija, Milica Milša, Žarko Jokanović, Danica Maksimović, Jelica Sretenović, Saša Joksimović, Neverne bebe, Srna Lango, Branka Petrić i mnoge druge javne ličnosti Srbije.

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...