Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a. Ceremonija svečanog otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, ostala je zauvek urezana u pamćenju posetilaca.

Poseban sjaj događaju dodala je poznata glumica Jovana Balašević. Ponesena ponosom i podrškom prema svojim ćerkama Petri i Simoni, koje su kao članice Dečjeg hora Opere SNP nastupale u program svečanog otvaranja, Jovana je svojim prisustvom ulepšala ovu čarobnu veče.

serbia-fashion-week
Jovana Balašević na Serbia Fashion Week-u nosi maramu sa likom svog oca Đorđa Balaševića

Mnogi su primetili jedinstveni modni detalj koji je Jovana odabrala za ovu posebnu priliku – maramu na kojoj je bilo istkan lik njenog oca, nezaboravnog Đorđa Balaševića, legende regionalne muzičke scene. Ovaj emotivni i nežni gest nije ostao neprimećen, te su mnogi prisutni bili dirnuti ovim izrazom ljubavi i sećanja.

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

moda-i-muzika
Moda i muzika

Ono što čini ovogodišnju ceremoniju otvaranja posebnom je savršena sinergija modne i operske umetnosti. Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, gledali smo kako se moda i muzika stapaju. Kamerni orkestar SNP je svojim muzičkim bravurama ispunio svečanost, dok su članovi Dečjeg hora Opere SNP-a i solista Željka Andrića, dodali dodatnu dimenziju ovoj večeri.

Obe umetnosti izražavaju se kroz strast, ekspresiju i emociju. Moda je izražavanje ličnog stila i priče putem odeće, dok opera koristi glas kako bi ispričala priču i izrazila duboke emocije. Na ovom svečanom otvaranju, ove dve umetnosti su se spojile na izvanredan način, a rezultat je bio spektakl koji je dirnuo srca prisutnih.

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

serbia-fashion-week
Serbia Fashion Week

Jelena i Aleksandar Gajšek vešto su vodili publiku kroz ovu  nezaboravnu noć u kojoj su prikazane kreacije dizajnera iz 22 zemlje sveta, od Francuske do Kambodže, od Italije do Bugarske. A da manekenke zablistaju na pisti u zanosnim kreacijama, doprinos je dao tim šminkera, profesionalaca Instituta za estetiku i kozmetologiju La Prestige.

jovana-balasevic-serbia-fashion-week
Jovana Balašević na Serbia Fashion Week-u

Prisustvo Jovane Balašević na ovom događaju nije samo podrška njenoj porodici, već i svojevrsna simbolika koja povezuje svet mode i muzike. Jovana Balašević je, svojom jedinstvenom maramom, uspela da poveže svet glamura sa dubokim emocijama prema svom ocu i muzičkoj baštini koju je ostavio. Na taj način dala je doprinos da spektakularna slika opersko modnog performansa koju je te večeri “Serbia Fashion Week” poslao u svet – bude obojena posebnim emocijama.

serbia-fashion-week
Serbia Fashion Week

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

Ovo izdanje “Serbia Fashion Week”-a će trajati do 17. oktobra, pružajući publici niz uzbuđenja, uključujući “Serbia Fashion Film Festival”, seminarske aktivnosti i uzbudljive modne revije. “Serbia Fashion Week” nastavlja da bude mesto gde moda postaje magija, gde se kreativnost slavi i gde se svako veče pretvara u bajku.

Foto: Srđan Aleksić, Vuk Đermanović, Anastasia Saltikova

Video prilog na linku: https://wetransfer.com/downloads/fba2c2948ced6ff10c3b4ccfef3bc64220231014021755/a16936abf9b0247d3525b00b1969f5d720231014021809/cf732a

 

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA

Njeno veličanstvo – BIBLIOTEKA. Dugo sam razmišljala šta je...

Kifla kroasani pečeni na ulju

Kifla kroasani pečeni na ulju.Da li ste probali...

1.Jedan po jedan – knjiga za prave ljubitelje trilera

1.Jedan po jedan - knjiga za prave ljubitelje trilera....

Čarapansko srce veliko kao kuća

Čarapansko srce veliko kao kuća. U jednom lepom, Lazarevom...