Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a. Ceremonija svečanog otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, ostala je zauvek urezana u pamćenju posetilaca.

Poseban sjaj događaju dodala je poznata glumica Jovana Balašević. Ponesena ponosom i podrškom prema svojim ćerkama Petri i Simoni, koje su kao članice Dečjeg hora Opere SNP nastupale u program svečanog otvaranja, Jovana je svojim prisustvom ulepšala ovu čarobnu veče.

serbia-fashion-week
Jovana Balašević na Serbia Fashion Week-u nosi maramu sa likom svog oca Đorđa Balaševića

Mnogi su primetili jedinstveni modni detalj koji je Jovana odabrala za ovu posebnu priliku – maramu na kojoj je bilo istkan lik njenog oca, nezaboravnog Đorđa Balaševića, legende regionalne muzičke scene. Ovaj emotivni i nežni gest nije ostao neprimećen, te su mnogi prisutni bili dirnuti ovim izrazom ljubavi i sećanja.

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

moda-i-muzika
Moda i muzika

Ono što čini ovogodišnju ceremoniju otvaranja posebnom je savršena sinergija modne i operske umetnosti. Na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, gledali smo kako se moda i muzika stapaju. Kamerni orkestar SNP je svojim muzičkim bravurama ispunio svečanost, dok su članovi Dečjeg hora Opere SNP-a i solista Željka Andrića, dodali dodatnu dimenziju ovoj večeri.

Obe umetnosti izražavaju se kroz strast, ekspresiju i emociju. Moda je izražavanje ličnog stila i priče putem odeće, dok opera koristi glas kako bi ispričala priču i izrazila duboke emocije. Na ovom svečanom otvaranju, ove dve umetnosti su se spojile na izvanredan način, a rezultat je bio spektakl koji je dirnuo srca prisutnih.

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

serbia-fashion-week
Serbia Fashion Week

Jelena i Aleksandar Gajšek vešto su vodili publiku kroz ovu  nezaboravnu noć u kojoj su prikazane kreacije dizajnera iz 22 zemlje sveta, od Francuske do Kambodže, od Italije do Bugarske. A da manekenke zablistaju na pisti u zanosnim kreacijama, doprinos je dao tim šminkera, profesionalaca Instituta za estetiku i kozmetologiju La Prestige.

jovana-balasevic-serbia-fashion-week
Jovana Balašević na Serbia Fashion Week-u

Prisustvo Jovane Balašević na ovom događaju nije samo podrška njenoj porodici, već i svojevrsna simbolika koja povezuje svet mode i muzike. Jovana Balašević je, svojom jedinstvenom maramom, uspela da poveže svet glamura sa dubokim emocijama prema svom ocu i muzičkoj baštini koju je ostavio. Na taj način dala je doprinos da spektakularna slika opersko modnog performansa koju je te večeri “Serbia Fashion Week” poslao u svet – bude obojena posebnim emocijama.

serbia-fashion-week
Serbia Fashion Week

Balašević na modnom detalju koji je obeležio svečanost otvaranja 22. izdanja “Serbia Fashion Week”-a

Ovo izdanje “Serbia Fashion Week”-a će trajati do 17. oktobra, pružajući publici niz uzbuđenja, uključujući “Serbia Fashion Film Festival”, seminarske aktivnosti i uzbudljive modne revije. “Serbia Fashion Week” nastavlja da bude mesto gde moda postaje magija, gde se kreativnost slavi i gde se svako veče pretvara u bajku.

Foto: Srđan Aleksić, Vuk Đermanović, Anastasia Saltikova

Video prilog na linku: https://wetransfer.com/downloads/fba2c2948ced6ff10c3b4ccfef3bc64220231014021755/a16936abf9b0247d3525b00b1969f5d720231014021809/cf732a

 

 

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...