Andrijana Arlen pleni gde god da se pojavi

Andrijana Arlen pleni gde god da se pojavi kako svojom pojavom tako i talentom koji poseduje. Svetu ima šta da pokaže. Svira klavir od malih nogu, ali nikoga i ne ostavlja ravnodušnim ukoliko se nađe u njenoj blizini.

Nova kompozicija Andrijane Arlen ” Fields of Eternity” kao i spot za istu, izašla je nedavno. A publika je reagovala pozitivno kao i na sve njene kompozicije. Kompozicija je cover obrada iz poznatog koncerta, a orkestar je od poznatog Edvarda Grieg-a.

Andrijana Arlen pleni gde god da se pojavi

andrijana-arlen-izgled-klavir

Aranžman je ovaj put mnogo drugačiji jer odiše ritmom i instrumenatima istočne, orijentalne muzike. Andrijana je često u nekoliko navrata i izjavila da voli istočnjacku muziku. A sada kao letnji, instrumentalni hit i ostvarila tu želju. Zaista je interesantno i neuobičajeno da se sluša kako jedan klasični kompozitor može da zvuči i donosi toplinu orijenta.

Andrijana pijanistkinja kaže da dobar tim ne treba menjati.

Te je za sve opet zaslužan producent Andreev. Koji neprestano dokazuje da zajedno sa našom Andrijanom znaju kako profesionalno da se igraju sa klasičnom muzikom. A pri tom da to zvuči svetski i jedinstveno. Takođe je zanimljivo da se napomene da je spot snimljen u Švedskoj. U gradu gde ona živi i to preko puta njene kuće.

andrijana-arlen-pleni-gde god-se-pojavi-crvena-haljina

Kada je potražila dozvolu za snimanje spota od svojih komšija koji su i vlasnici velike njive kao i ranč za konje, bili su oduševljeni idejom da na sred njihovog imanja se i postavi klavir. Andrijana iako za sebe kaže da je kosmopoliten, voli da živi na selu gde je priroda čarobna kao u spotu, a vazduh čist i miran.

andrijana-arlen-pleni-gde god-se-pojavi-bazen andrijana-arlen-pleni-gde god-se-pojavi-bazen-kupaci

Šarmantna pijanistkinja se između ostalog ovog leta provodila u svojoj porodičnoj vili u Esteponi, Španiji i uživala u poseti njenim omiljenim sportovima polo, golf, tenis. Ona je oduševljena lepotama ovog dela Španije, Costa del Sol, pa zato kaže i da razmišlja za neke muzičke projekte koji bi mogli da se snime upravo tamo, gde je ona čest gost.

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....