ANĐEOSKE KARTE ZA NEDELJU OD 25.02. – 03.03.2019.

Vrlo je lako voleti sebe, kada smo dobro, kada je sve u redu, kada nemamo probleme. Činjenica je da svi znamo da to nije konstanta. Svedočimo i manje lepim, čak i lošim trenucima. Upravo tada nam  ponajviše treba ljubav, a mi smo obično  tada grubi prema sebi, bez saosećajnosti, takta, strpljenja a najviše bez ljubavi prema sebi.  Svaki loš period u našem životu, brže prođe upravo kada nismo grubi prema sebi.

Kada ste u ljubavi i u miru sa sobom, onda ste u ljubavi i miru sa svima.

Četvrta nedelja februara (25.02.- 03.03.2019.) neka bude u znaku sledeće afirmacije:

„Danas biram ljubav“

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz andjeoske poruke.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. U koliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. . Vidimo se uskoro!

Šantal

’’ Nova ljubav na pomolu- sa nekom novom osobom ili kroz neku novu strast u postojećoj vezi.’’

Žudeo si za više romantike i strasti, i tvoje molitve su uslišene. Ja sam Anđeo Romantičnosti, i tu sam da ti pomognem. Nova ljubav te veoma brzo očekuje, zato možeš već da joj otvoriš vrata, otvarajući svoje srce. Što više raširiš ruke za dobrodošlicu novoj ljubavi, to ćeš više ljubavi sretati na svom putu. Ovo takođe znači da moraš da budeš romantičan u odnosu na svog partnera. Budi iskren u svojim osećanjima i namerama. Budi nestašan (kao što smo mi andjeli). I pre svega, pokazuj svoju ljubav krajnje otvoreno, jer će to biti ohrabrenje za tvog partnera da bi ti romantikom i uzvratio.

Ja ću te uvek upućivati, mada ćeš nekada morati da radiš nešto što ti neće izgledati da je u vezi sa romantičnom ljubavi (na primer da se upišeš na gimnastiku, neki večernji kurs ili upoznaš nove prijatelje.) Znaj da te to ja ohrabrujem. Moja glavna karakteristika je da stvaram jaka osećanja u srcu, a zatim ga obavijem toplotom, kao zagrljajem. Što više slediš moje savete, u toliko brže ćeš doživeti romantičnu ljubav.

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...