ANĐEOSKE KARTE ZA NEDELJU OD 18.02. – 24.02.2019. ANĐEOSKE KARTE ZA NEDELJU OD 18.02. – 24.02.2019.
Promena na bolje se dešava tada kada shvatimo da mi kreiramo život. Upravo smo toliko moćni da to možemo i da ostvarimo. Biramo svoje... ANĐEOSKE KARTE ZA NEDELJU OD 18.02. – 24.02.2019.

Promena na bolje se dešava tada kada shvatimo da mi kreiramo život. Upravo smo toliko moćni da to možemo i da ostvarimo. Biramo svoje misli, reči,  percepcije i reakcije na spoljašnja dešavanja. Proširujemo svoja saznanja, interesovanja,  svoju svest, biramo sreću, biramo promenu na bolje.

Promena na bolje je proces i zavisi samo od nas samih. Bilo bi dobro da što pre shvatimo i prihvatimo da smo mi odgovorni  za svoju sreću. Odgovornost je samo na nama. Nije ni na roditeljima, ni na društvu, zemlji, ni na partneru, deci…

Zapravo, mi kreiramo svoju realnost. Ovo zvuči veoma čudno, naročito onima koji su na početku procesa svoje transformacije, svog puta promene, puta ka najboljoj verziji sebe i  obično budi razne otpore, negativne reakcije, komentare… I to je sve  ok. Svi smo to prošli.

Menjajući svoje misli i reči koje izgovaramo, mi zapravo pokrećemo čaroliju promene. Ona se neće zaustaviti, osim ako ne krenemo da sumnjamo, da se samosabotiramo ili se vratimo starim uverenjima i  šemama ponašanja.

Treća nedelja februara (18.02.-24.02.2019.) neka bude u znaku sledeće afirmacije.

“Vrata koja su moja, već su otvorena”

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz andjeoske poruke.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. . Vidimo se uskoro!

“Opcije”

Razmisli o mogućnostima  koje ti se  pružaju u vezi posla.

Ovu kartu si izvukao zato što u ovom trenutku možda nisi svestan koliko mnogo opcija imaš na raspolaganju i koliko toga možeš da realizuješ.

Ti misliš da je tvoj izbor ograničen, ali anđeli žele da te podsete da je izbor u stvari neograničen.

Anđeli te uveravaju da imaš sve što ti je potrebno: vreme, novac, znanje, mogućnosti, itd.

Ova karta je znak da što pre počneš da razmišljaš o svim opcijama, bez nepotrebnog opterećivanja.

Na primer, razmisli da li je tvoja školska sprema dovoljna da bi se bavio profesijom o kojoj sanjaš?

Da li možeš da započneš nešto samostalno, a da pritom zadržiš skraćeno radno vreme na poslu kojim se trenutno baviš? Ili da počneš da volontiraš?

Polje mogućnosti je široko i raznovrsno, samo ga treba sagledati.

Zaustavi se na trenutak i reci svojim anđelima: “Molim vas, dajte mi jasne znake i uputstva o opcijama vezanim za smisao mog života i profesiju koja će moje srce ispuniti radošću”.

Zatim obrati pažnju na sva intuitivna osećanja, ideje i reakcije svog tela koje se ponavljaju, jer su to poruke koje ti anđeli upućuju.

Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *