ANĐEOSKE KARTE ZA NEDELJU OD 11.02. – 17.02.2019.

Osobe koje rade na sebi, ne ostanu neprimećene! One prosto sijaju! Izaberite tehniku koja vama prija ili kombinujte više njih. Eksperimentišite! Samo radite nešto što vas vodi ka najboljoj verziji sebe! I najbitnije, uživajte u putu/procesu promene!

Vremenom, postajemo mirniji i manja je verovatnoća da ćemo reagovati negativno na teške situacije. Taj mir donosi unutrašnju sigurnost i snagu, a i povećanu svest o našim prirodnim talentima i sposobnostima. Postajemo mentalno i emocionalno svesniji i možemo prepoznati svoje negativne misli, a naša moć da ih promenimo se usavršava.
Naše mentalno zdravlje se poboljšava i dok nalazimo hrabrost da promenimo sebe i svoje živote, počinjemo se osećati dobro u svojoj koži gde god se nalazimo i sta god radimo.

 Druga nedelja februara (11.02.-17.02.2019.) neka bude u znaku sledeće afirmacije :

„Volim i prihvatam sebe u potpunosti“

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz andjeoske poruke.

Ovo su opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Vidimo se uskoro! U koliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku.

 

„Ovonedeljna andjeoska smernica – Knjige“

 Smisao svog života nalazis u knjigama. ”

Dodatna poruka: Tvoja ljubav prema knjigama učinila je da izvučes ovu kartu. Ti uvek uspevaš da nađeš nešto interesantno u svakoj knjizi. Tvoja književna interesovanja su široka i raznolika, zato je sasvim prirodno da je smisao tvog života vezan za pisanu reč. Na primer, bilo bi dobro da radiš u knjižari, biblioteci, izdvačkoj kući, novinskoj agenciji ili sredstvima javnog informisanja. Takodje možeš da napišeš knjigu, u čemu andjeli mogu da ti pomognu.

I sada logično se pojavljuje pitanje ,,Sta da izaberem? ”

Ne brini, odgovor će doći u vidu intuicije, samo obrati pažnju na knjige koje te privlače. Čak i ako te knjige tematski  nemaju nšta zajedničko sa poslom kojim se trenutno baviš, veruj da ćeš među njihovim stranicama sigurno naći informacije koje se odnose na tebe. Svaka stranica je jedan korak na putu ispunjenja tvoje životne misije. ”

Autor: Afirmativni Kutak

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj?

Zašto nam tuđi uspesi služe kao motivacioni podsticaj? Tuđi...

Ljubav je igra bez granica

Ljubav je igra bez granica. Upravo naiđoh na neke...

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće

Voće koje podiže raspoloženje: Prirodni izvor sreće. Kada se...

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u 21. veku?

Zašto je seksualnost devojaka/žena sa invaliditetom tabu tema u...