ANĐEOSKE KARTE ZA NEDELJU OD 04.03. – 10.03.2019.

Afirmacija za nedelju 04-10.03.2019.

„Lako je“

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Joga

„Joga, istezanje mišića i druge fizičke vežbe mogu da doprinesu poboljšanje tvog života“

Posveti se jogi, zato što bavljenje ovom mirnom fizičkom aktivnošću može da ti donese odgovore koje tražiš. Izvukao/la si ovu  kartu kao potvrdu da jogom možeš da povećaš samopouzdanje i poboljšaš intuiciju, dva veoma važna aspekta za ispunjenje misije tvog života. Karta te ohrabruje da se upišeš  na kurs joge i da redovno odlaziš na časove. To je dobro za povećanje tvoje motivacije i sticanje novih prijatelja.

Za nekolicinu od nas ova karta znači da se smisao života odnosi na jogu kao životni poziv. Na primer, podučavanje joge za specifičnu grupu  ljudi (trudnice, stare osobe ili decu), kreiranje odeće inspirisane jogom ili otvaranje samostalnog joga- centra.

Bez obzira da li je joga glavna ili sporedna u odnosu na ostvarenje smisla tvog života, jasno je da ti treba da se baviš ovom formom fizičkog vežbanja. Zamoli svoje anđele da te upute na pravog profesora joge, onog koji će biti najbolji za tebe, koji će umeti da te motiviše i podrži. Anđeli će ti posati znake i intuitivna osećanja i na taj način usmeriti u pravcu ispunjenja smisla tvog života.

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....