ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNE PORUKE ZA FEBRUAR – ČAROBNI TRENUTAK

Danas je pravi čarobni trenutak da otvorimo naš Afirmativni kutak!

U svakom trenutku mozete zapoceti svoju svakodnevnu duhovnu praksu. Menjajuci svoje misli, menjate svoju realnost! Probajte! Bitan je kontinuitet! Ne odustajte sa prvim otporom ili izazovom! Izaberite svoju afirmaciju (pozitivnu rečenicu) i svaki dan je ponavljajte (u bilo koje doba dana i onoliko puta koliko zelite).

Koristeći afirmacije obećajte sebi da ćete živeti u skladu s njima samo „danas” i tako ćete svaki svoj dan učiniti posebnim, a napredak u radu na sebi vidljivim.
Ne zaboravite da uzivate u procesu promene. Igrajte se!
Februar neka bude u znaku sledece afirmacije a vi nam javite kako napredujete.

Danas sam zahvala za sve!

Neka vas kroz ovaj mesec prate i nasi „znaci na putu“ kroz andjeoske poruke. Opsta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.
Ovo su opste poruke i verovatno se nece poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija ce prepoznati svoju poruku. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u caroliji zivota. Vidimo se uskoro!

Arhađel Urijel (opšta smernica za februar)

„Tvoje emocije će biti izlečene i to će ti omogućiti da se otvoriš za još veću ljubav. Ja ću ti pomoći da svoje srce i svest oslobodiš od ljutnje i zlopamćenja.“

Dodatna poruka: Zovu me Arhanđel Psiholog, zato što pomažem ljudima da izbace otrov iz svojih misli i osećanja. Ja sam naročito sposoban da odstranim upornu ljutnju i zlopamćenje. Ja sam uz tebe baš sada da očistim takve otrove. Takođe želim da ti pomognem uvek kada pomažeš drugima da izbace svoje emotivne i psihološke blokade.

Moj isceliteljski rad je suptilan. Nikada nikoga ne primoravam. Kao i ti, ja verujem da je najbolje sačekati i pustiti da ti se neko sam obrati za savet ili pomoć. Tada ga jednostavno i sa puno ljubavi zamolim da svojom voljom izbaci otrove iz svog srca i misli. Ako osoba to zaista dobrovoljno radi, doći će do isceljenja. Na taj način, svojim ličnim izborom da se oslobodi niskih energija, osoba zadržava kontrolu i dostojanstvo.

Grejs i Antoaneta (smernica za ljubav za februar)

„Da bi izlečio ovu situaciju, razmisli o stavu drugih, ali bez osude.“

Dodatna poruka: Došlo je do nesporazuma zbog osuđivanja drugih ljudi, njihovih namera i karaktera. Da bi se situacija poboljšala, neophodno je odbaciti svaku osudu. Umesto da posmatraš druge kao „dobar“ ili „loš“, treba da imaš saosećanja i znaš da svako radi najbolje što može (sa nivoa svoje svesti). Umesto da sažaljevaš, pokušaj da u svakom vidiš njegovu unutrašnju stranu i ono Božansko što nosi u sebi. Na taj način učinićeš da Božanska svetlost zasija u tebi i u drugima.

Ti projektuješ na druge osobe nešto iz svoje tamne strane. Zato je ova situacija za tebe mogućnost da očistiš uticaj svog ego-a. Kada misliš na neku osobu ili se nalaziš u njenom prisustvu, jednostavno izgovori u sebi sledeću afirmaciju: Ja želim da se oslobodim onog dela sebe koji mi smeta kada mislim na tebe.“ Mi anđeli ti pomažemo u tom isceljenju na čudesan način tako što će svi uspeti da oproste, zaborave i počnu da se ponašaju odgovorno. Saosećanje je ključ svega.

Oceana (smernica za posao za februar)

„Preduzmi akciju. Sledi svoju istinu u ovoj situaciji, veruj onome što osećaš u želucu i afirmiši se s ljubavlju.“

Dodatna poruka: Zaroni! Nema potrebe da dodatno istražuješ ili odugovlačiš. Možeš da veruješ svojim osećanjima. Ja ću te voditi u akcijama koje preduzimaš, kako to okolnosti budu zahtevale. Najvažnije za tebe je da izbegneš odugovlačenje. Pristupi tako što ćeš preduzimati male korake, da se ne preopteretiš. Zatim takve korake preduzimaj u redovnim intervalima.

Ti već znaš šta treba da uradiš u ovoj situaciji i već si doneo odluku. Ja sam ovde da potvrdim da si na putu Svetlosti. Mada povremeno može da bude teško, kako fizički tako i emotivno, to će uskoro biti zamenjeno jednom lakoćom duha sličnom lepršanju na letnjem povetarcu.

Ponekad se možda osećaš previše osetljivim ili umornim za bilo kakvu akciju. To je zato što nisi siguran da je tvoja odluka ispravna. Neosnovana krivica je osećaj koji obično crpi energiju i sreću. Zato je veoma važno da u takvim trenucima pozoveš anđele da pojačaju tvoju veru. Obrati pažnju kako ti se nako toga sva vrata lako otvaraju. Ovo je još jedan znak da preduzimaš najbolje moguće korake.

Autor: Afirmativi Kutak

 

 

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Razmišljajte o putu ka napretku

Razmišljajte o putu ka napretku. Brz način života ima...

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica

Portokalopita sa klementinama prava letnja poslastica. Sočni aromatični kolač...

Biološka terapija

Biološka terapija. Biološka terapija predstavlja tretman koji treba da...

Dokaz da si dovoljan sebi

Dokaz da si dovoljan sebi. Da biste postali ili...