ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA SEPTEMBAR

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

“Igra” (opšta smernica za septembar mesec)

“Voljeni, vreme je da na neko vreme zaboravite sve poslove. Ne brinite, mi ćemo paziti da se svi zadaci dovrše. Zaigranost, veselje i smeh podićiće vašu energiju pa ćete se poslu vratiti obnovljeni i puni zanosa”.

“Kupidon” (smernica za ljubav za septembar mesec)

“Mi punimo vase srce i um ljubavlju, a u celom vašem biću budimo strast prema životu. Odlučili ste da prihvatite romantičan odnos i da uživate u njemu i time podstakli ovo buđenje u sebi. Dopustite sebi da slavite ljubav u svim njenim uzvišenim oblicima”.

“Uzemljite se” (smernica za posao za septembar mesec)

“Svoju ste svest odvojili od tela i materijalnog sveta pa više niste uzemljeni. Iako je ugodno lebdeti nebesima, Zemlji su potrebni vaša pažnja i dela. Mi ćemo vam pomoći da uravnotežite duhovno i materijalno kako biste celim bićem uživali u zemaljskom životu”.

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...