ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA NOVEMBAR 2019. GODINE ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA NOVEMBAR 2019. GODINE
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu... ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA NOVEMBAR 2019. GODINE

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

“Smisao života” (opšta smernica za mesec novembar)

“Smisao vašeg života je služenje koje donosi radost vama i drugima. Ne zabrinjavajte se traženjem smisla. Umesto toga usmerite se na služenje višem smislu i on će služiti vama”.

“Vila zaigranosti” (smernica za ljubav za novembar mesec)

“Ova karta ukazuje da si postala/o preozbiljna/an i da je vreme za igru! Vile su oduvek znale za važnost igranja. Igranje je čaroban oblik meditacije! Ono otvara srčanu čakru i dozvoljava tvojoj kreativnoj energiji da se sjedini sa božanskom Svesti.

Vile znaju da imaš mnogo obaveza i odgovornosti, koje zahtevaju tvoje vreme i energiju. One ne traže da zanemariš svoje obaveze, već da napraviš mesto za igru u svom životu. Treba ti više zabave.

Kada se igraš izražavaš svoje pravo Ja, izražavaš iskrene želje svog srca, a kroz zabavu i smeh se opuštaš. Iz tog stanja opušteno otvaraš se za kreativne ideje i duhovno vođstvo“!

„Anđeo vere“ (smernica za posao za novembar mesec)

„Tvoje molitve su uslišene. Imaj vere! Ova kartica signalizira dobru vest!

Ono čemu se dugo nadaš nalazi se u procesu manifestacije. Ono za šta si se molila/o ispunjava se!

Tvoja želja je poput semena. Posađena je, seme je proklijalo, imaj još malo strpljenja – treba vremena da se pretvoriu biljku i izraste! Zalivaj i neguj svoju želju sa verom, na taj način ćeš osigurati siguran i brz rast, odnosno ispunjenje!

Tvoja vera je ključna – imaj poverenja u Život i videćeš da će sve na kraju biti u redu, samo treba još malo vremena“.

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *