ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA MAJ

Opsta afirmativna poruka za maj mesec je:

„Kada dozvoljavam drugima da mi pomognu, i ja pomažem njima“.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

„Anđeo promene“ (opšta smernica za maj)

„Osećaš li se zarobljenom/im u nekom području svog života? Ova karta traži od tebe da učiniš prvi korak u oslobađanju sebe.

Ponekad se u životu osećamo zarobljeno zbog okolnosti, situacija i ljudi koji nas okružuju. Npr. verujemo da zbog naših finansijskih ili porodičnih dužnosti moramo da prihvatimo posao koji nas ne zadovoljava ili se bojimo da napustimo nezdravu vezu ili mislimo da ne možemo napustiti naše stare navike.

Anđeo ti poručuje da je promena neminovna. Bolje je da je sam/a učiniš, nego da pustiš da život da čini umesto tebe. Promena je našnajveći prijatelj. Ova karta je znak da promene u tvom životu ti pomažu u otpuštanju prošlosti i svega što je nepotrebno, što ti više ne služi. Tvoja duhovna svrha i zadatak sa starom situacijom je završena. Vreme je za nešto novo!“

„Anđeo čuvar“ (smernica za ljubav za maj)

„Anđeo čuvar je sa tobom sada i šalje ti ljubavi više nego ikada. Nisi sam/a. Ova karta je poruka tvog anđela čuvara, koji ti želi reći da je stalno uz tebe i da te bezuslovno voli. Poručuje ti da zaslužuješ njegovu pažnju i pomoć i da te nikada neće napustiti. Ne postoji ništa što si mogla/o pomisliti, reći ili učiniti zbog čega bi te o osudio. Prihvata te takvu/og kakva/av jesi.

Da li se u zadnje vreme osećaš ranjivo, ugroženo, zabrinuto ili uplašeno? Tvoj anđeo čuvar te podseća da sa mislima o opasosti, ugroženosti i zabrinutosti privlačiš situacije koje potvrđuju tvoje osećaje i produbljuju tvoju ranjivost. Sa takvim mislima hraniš strah i daješ snagu situacijama i ljudima koji te muče. Vreme je za pozitivne misli, vizualiziranje situacije kao da je već rešena, te za donošenje odluke – „Ja sam sigurna/an zaštićena/an u svakom trenutku!“.“

„Anđeo prioriteta“ (smernica za posao za maj)

„Posveti vreme svojim najvišim prioritetima, čak iako to znači odlazak na spavanje ranije. Koji su tvoji najviši prioriteti? Odredi ih. Uzmi papir i olovku i ispiši svoje prioritete. Zatim ispiši nekoliko podsetnika na papiriće te ih zalepi na mesta gde boraviš tokom dana, tako da te podsete šta je najvažije za tebe da učiniš u datom trenutku.

Sada je pravi trenutak za rad na novim idejama i zamislima koje su ti drage i bliske. Čak iako si možda zbunjen/a oko toga kako pristupiti novoj ideji ili ako se dvoumiš da li si sposobna/an da realizuješ svoje zamisli, svejedno to učini. S vremenom stvari će se posložiti i investirajući energiju u svoje prave prioritete – pripritete svog srca – osećaćeš se ispunjeo. Investiranjem svog vremena u najviše prioritete, zapravo investiraš u sebe, u svoj rast.“

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...