ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA JUL

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

“Vila ljubavi” (opšta smerica za jul mesec)

“Upravo počinje novo poglavlje tvog ljubavnog života, bilo sa novom/im partnerom/icom, bilo sa postojećima u osveženom odnosu. Otvori svoje srce za novi val ljubavi.

Vile znaju da ljubav dolazi samo ako je pozvana, zato je pozivaju u svoj život na sve moguće načine: kroz pozdrav, blagoslov, ples, seks… kroz sve svoje svakodnevne akcije. Za njih je ljubav aktivno (nikako pasivno!) stanje koje ne dolazi samo od sebe ukoliko osoba ne postupa ljubavno. Ljubavno postupanje znači nesebično postupanje zbog ljubavi same, a ne zbog očekvanja nečega zauzvrat. One kažu: -Kada imate srce puno istinke ljubavi, nećete osećati da vam nedostaju drugi koji vole. Oni će biti privučeni vama kao pčele najlepšem cvetu-“.

“Vila čuda” (smernica za ljubav za jul mesec)

“Okružen/a si posebnom čarobnom energijom sada. Vile te vode, štite i inspirišu. Tvoja posebna vila ti pomaže da počneš primećivati čuda. Kada ih počneš primećivati, puno lakše ćeš ih doživljavati.

Možda osećaš potrebu za čudom u svom životu sada, zato jer ne vidiš racionalni izlaz iz situacije u kojoj se nalaziš. Budi otvoren/a da se predaš Bogu i Vilama i da im na taj način dozvoliš da te iznenade. Otvaraš se za čuda onog trenutka kada si voljan/a predati svoje strahove Bogu i Vilama. Vizualiziraj kako predaješ svoje brige i strahove Vilama i kako ih one nose pravo u Nebesku Svetlost.

Tvoja vila te poziva da se više družiš sa njom. Vile najviše obitavaju u šumama, na planinskim proplancima, u blizini voda, tamo gdese pleše, tamo gde ima puno cveća“.

„Sreća u nesreći“ (smernica za posao za jul mesec)

„Ono što vam se u ovom trenutku čini teškim, deo je odgovora na vašu molitvu. Na kraju ćete shvatiti zašto ste kroz to morali proći. Verujte ađeoskoj zaštiti i beskrajnoj božanskoj mudrosti i svim srcem prihvatite odgovor na svoju molitvu“.

Autor: Afirmativni Kutak

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....