ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA DECEMBAR 2019. GODINE

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

“Anđeo velikih snova” (opšta smernica za mesec decembar )

“Usudiš li se sanjati velike snove? Ova karta signalizira da je parvo vreme za njih. Pusti sve “male” misli o sebi, umesto toga dozvoli sebi da sanjaš o ispunjenju svojih najvećih želja.

Otpusti iz sebe sve misli o beznačajnosti i sve osećaje inferiornosti, poveruj da si sposobna/an, da si kvalifikovan/a za ispunjenje svojih snova! Ti to možeš! Sledi svoje snove…

Uzmi papir i olovku, i ispiši sve svoje strahove od uspeha, neuspeha i promena. Zatim spali papir, a pepeo predaj reci, jezeru ili moru.“

„Porodica/Obitelj“ (smernica za ljubav za decembar mesec)

„Ova situacija nosi breme emocionalnog iskustva s nekim članom porodice, a mi vam možemo pomoći da je razumete i iscelite. U svom umu i srcu zamislite tu osobu, sebe i čitavo to iskustvo uronjene u umirujuću plavu svetlost, okružene anđelima. Budite otvoreni prema svemu pozitivnom što ova situacija nosi i osetite mir.“

„Anđeo prioriteta“ (smernica za posao za decembar mesec)

„Posveti vreme svojim najvišim prioritetima, čak iako to znači odlazak na spavanje ranije. Koji su tvoji najviši prioriteti? Odredi ih. Uzmi papir i olovku i ispiši svoje prioritete. Zatim ispiši nekoliko podsetnika na papiriće i zalepi ih na onom mestu gde si najviše u toku dana, tako da te podsete šta je najvažnije da učiniš u datom trenutku.

Sada je pravi trenutak za rad na novim idejama i zamislima, koje su ti drage i bliske. Čak iako si možda zbunjen/a oko toga kako pristupiti novoj ideji ili ako se dvoumiš oko toga da li si sposobna da realizuješ svoje zamisli, svejedno to učini. Vremenom stvari će doći na svoje mesto i investicija  svoju energiju u svoje prave prioritete – prioritete svog srca – osećaćeš se ispunjeno. Investiranjem svog vremena u najviše prioritete, zapravo investiraš u sebe, u svoj rast“.

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti

Nadahnuti promenom: Aktivizam kao odgovor na društvene nejednakosti. Danas...

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled

Transformišite svoj stil! Ključni saveti za urbani letnji izgled....

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom

Slatko od jagoda sa čia semenkama i rozetlom. Da...

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh

Popularnost bezmetalnih krunica: Kako jednostavno postići holivudski osmeh. Uspešna...