ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA AVGUST

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

“Anđeo čuvar” (opšta smernica za avgust mesec)

“Tvoj anđeo čuvar je s tobom sada i šalje ti ljubavi više nego ikada. Nisi sam/a. Ova karta je poruka tvog anđela čuvara, kojom ti želi reći da je stalno uz tebe i da te bezuslovno voli. Poručuje ti da zaslužuješ njegovu pažnju i pomoć i da te nikada neće napustiti. Ne postoji ništa što si mogla/o pomisliti, reći ili učiniti zbog čega bi te on osudio; prihvata te takvu/og kakva/av jesi.

Da li se u zadnje vreme osećaš ranjivo, ugroženo, zabrinuto ili uplašeno? Tvoj anđeo čuvar te podseća da sa mislima o opasnosti, ugroženosti i zabrinutosti privlačiš situacije koje potvrđuju tvoje osećaje i produbljuju tvoju ranjivost.Sa takvim mislima hraniš strah i daješ snagu situacijama i ljudima koji te muče. Vreme je za pozitivne misli, vizualizaciju situacije kao već rešene i za donošenje odluke – „Ja sam sigurna/an i zaštićena/an u svakom trenutku“.

„Vila seksualnosti“ (smernica za ljubav za avgust mesec)

„Tvojoj seksualnosti je potrebna pažnja. Ova kartica je znak da zanemaruješ svoje istinske seksualne želje i potrebe. Vila te požuruje da što pre budeš iskren/a prema sebi u pogledu na svoju seksualnost i da preduzmeš odgovarajuće korake u pravcu isceljivanja svog problema.

Seksualnost je jako važan deo našeg života, ne samo fizičkog, već i emocionalnog i duhovnog. Vilama je dobro poznata jedinstvena radost koja dolazi kroz seksualnost. Ispoljavanje seksualnosti je neizbežan rezultat izražavanja privlačenja i ritmičkog toka energije koja pokreće naš život. Ta snažna energija može biti izvor kreativnosti, nadahnuća i velikog zadovoljstva, ali i izvor duboke patnje i destruktivne strasti koja čoveka može dovesti do „zamračenja uma“ i delovanja u smeru suprotnom od ljubavi.

Ova kartica te upućuje da što pre isceliš svoje seksualne probleme. Ako si ikada bio/la zlostavljan/a, ovo je poziv u pomoć tvog unutrašnjeg bića. Potraži pomoć, nabavi literaturu, učini nešto.“

„Anđeo rizika“ (smernica za posao za avgust mesec)

„Vreme je za drugačiji pristup! Po nekad mi svi radimo rutinski zato jer se tako osećamo sigurno. Izvukavši ovu karticu dobijaš zadatak da izađeš iz svoje zone sigurnosti i da rizikuješ. Vreme je za rizik i za istraživanje nepoznatog i novog. Istraži nove načine razmišljanja, promeni svoje stavove. Vreme je za nova iskustva; osveži svoj život.

Zamoli svog anđela da ti pomogne u rešavanju strahova od nepoznatog“.

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kupaći & leto sa Liscom

Kupaći & leto sa Liscom. Lisca i ove godine...

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima

Pripremite pileća krilca kao u najboljim KFC restoranima. Od...

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije

Poverenje kao ključna karika između međuljudskih odnosa i komunikacije....

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala

Queen Sensation na drugom izdanju Wine & Music Festivala....