ANĐEOSKE KARTE I AFIRMATIVNA PORUKA ZA APRIL

Dobre stvari dolaze, upravo onda kada deluje da sve ide nizbrdo. Od nas se otkida sve ono što vise nije naše, ono što smo prevazišli. Nekada je taj proces bolniji nego što možemo i da pretpostavimo, ali upravo tako se oslobađamo loše energije i pravimo prostor za novo, bolje i lepše. Na nama je da budemo strpljivi. Ako smo uz to i nežni prema sebi prihvatajući da će i to proći, , ove transformacije  brze prođu.

Mart neka bude u znaku sledeće afirmacije:

„Danas biram sreću“.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

„Anđeo rešenja“ (opšta karta za april)

„Problem koji te muči upravo je na isceljivanju. Očekuj njegovo razrešenje kao kreativno, genijalno i radosno iznenađenje!

Uskoro ćeš doživeti olakšanje i oslobođenje od problema koji te mučio. Anđeo želi da znaš da imaš razlog za osmeh na licu, i da Nebo radi na razrešenju tvog problema, zato se opusti. Nemoj razmišljati kako i na koji način će se to dogoditi, jednostavno imaj poverenja i prepusti se.“

 

„Anđeo odlučnosti“ (smernica za posao za april)

„Osećaš se zablokirano i neodlučno? Osećaš da si zapeo/la u jednoj tački i vrtiš se u krug? Znaš onu priču o magarcu koji je zbog neodlučnosti umro od gladi? Iznemogao od gladi magarac je konačno stigao do dva velika, prekrasna balasta sena. Prvo je gledao u levi balast i divio se njegovoj svežini, zatim je gledao u desni balast i divio se njegovom mirisu. Malo je gledao jedan, pa drugi i nikako se nije mogao odlučiti hoće li jesti sa levog ili desnog balasta. Zbog svoje neodlučnosti nije mogao krenuti ni u jednom pravcu i tako tapkajući u mestu na kraju je umro od gladi.

Osećaš li se ponekad kao da tapkaš u mestu, jer jednostavno ne možeš doneti pravu odluku? Kada smo neodlučni, ni Nebo nam ne može pomoći, jer smo nejasni u svojim željama i namerama.

Ako imaš problema sa donošenjem odluke, zaviri u svoje srce i upitaj ga šta stvarno želi, zatim poslušaj svoj unutrašnji glas i intuitivno donesi odluku, bez previše razmišljanja.“

„Vila zaigranosti  igre“ (smernica za ljubav za april)

„Ova karta ukazuje da si postala/o preoybiljna/an i da je vreme za igru! Vile su oduvek znale za važnost igranja. Igranje je čaroban oblik meditacije! Ono otvara srčanu čakru i dozvoljava tvojoj kreativnoj energiji da se sjedini sa božanskom Svesti.

Vile znaju da imaš previše obaveza i odgovornosti, koje zahtevaju tvoje vreme i energiju. One ne traže da zanemariš svoje obaveze, već da napraviš mesto za igru u tvom životu. Treba ti više zabave.

Kada se igraš izražavaš svoje pravo JA, izražavaš iskrene želje svog srca, a kroz zabavu i smeh se opuštaš. Iz tvog stanja opuštenosti otvaraš se za kreativne ideje i duhovno vođstvo.“

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...