ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 29.04.- 05.05.2019.

Opsta afirmativna poruka za nedelju od 29.04. – 05.05.2019. je:

„Danas biram harmoniju!“

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.

 

„Anđeo praštanja“

„Oprostiti ne znači – Da, u redu je to što si napravio/la – Oprostiti znači: – Spreman/na sam otpustiti iz sebe svu mržnju, ljutnju, zameranje i osećaj krivice.

Opraštamo osobi (ili sebi), ali to ne znači da se slažemo sa postupkom i da kažemo – „Ok, u redu je to što si napravila/o“ ili „Prihvatam tvoje postupke“, NE – kažemo – „Nije u redu to što si napravila/o, ali ja se više ne želim ljutiti a tebe, ne želim zamerati i mrzeti“. Ali, opet to ne znači – „Sada je sve ok, ja sam ti oprostila/o, a ti dalje čini po svom, pa ako me opet povrediš, ja ću ti ponovo oprostiti.“ NE- mi ne možemo menjati druge ljude, samo sebe i svoje doživljaje. Ako se osoba koja nas je povredila kaje i uviđa svoju grešku i postupak, tada sa svojim opraštanjem dvostruko delujemo – otpuštamo iz sebe negativna osećanja i oslobađamo krivice osobu koja nas je povredila. Ali, ako osoba koja nas je povredila nastavi po starom, moramo naći način da se zaštitimo i udaljimo od te osobe. U tom slučaju praštanje je jednostrano, jer sve što možemo učiniti jeste da pustimo negativna osećanja iz sebe.

Kome ne možeš oprostiti? Vreme je za iscelivanje starih rana i otpuštanja prošlosti… Ova karta te poziva da oprostiš svima koji su te povredili, ali da oprostiš i sebi, i tako se oslobodiš osećaja krivice i zameranja.“

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...

Insulinska rezistencija u trudnoći

Insulinska rezistencija u trudnoći. Insulinska rezistencija je metaboličko stanje...

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici

5 knjiga koje će pomoći svakoj preduzetnici. A slobodno...

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji – Jelena Borovčanin

Veliki uspeh kruševljanke u Veneciji - Jelena Borovčanin. Kruševljnka...