ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 29.04.- 05.05.2019.

Opsta afirmativna poruka za nedelju od 29.04. – 05.05.2019. je:

„Danas biram harmoniju!“

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. Opšta poruka je tema samog meseca, a dobijate i smernicu za ljubav i posao.

 

„Anđeo praštanja“

„Oprostiti ne znači – Da, u redu je to što si napravio/la – Oprostiti znači: – Spreman/na sam otpustiti iz sebe svu mržnju, ljutnju, zameranje i osećaj krivice.

Opraštamo osobi (ili sebi), ali to ne znači da se slažemo sa postupkom i da kažemo – „Ok, u redu je to što si napravila/o“ ili „Prihvatam tvoje postupke“, NE – kažemo – „Nije u redu to što si napravila/o, ali ja se više ne želim ljutiti a tebe, ne želim zamerati i mrzeti“. Ali, opet to ne znači – „Sada je sve ok, ja sam ti oprostila/o, a ti dalje čini po svom, pa ako me opet povrediš, ja ću ti ponovo oprostiti.“ NE- mi ne možemo menjati druge ljude, samo sebe i svoje doživljaje. Ako se osoba koja nas je povredila kaje i uviđa svoju grešku i postupak, tada sa svojim opraštanjem dvostruko delujemo – otpuštamo iz sebe negativna osećanja i oslobađamo krivice osobu koja nas je povredila. Ali, ako osoba koja nas je povredila nastavi po starom, moramo naći način da se zaštitimo i udaljimo od te osobe. U tom slučaju praštanje je jednostrano, jer sve što možemo učiniti jeste da pustimo negativna osećanja iz sebe.

Kome ne možeš oprostiti? Vreme je za iscelivanje starih rana i otpuštanja prošlosti… Ova karta te poziva da oprostiš svima koji su te povredili, ali da oprostiš i sebi, i tako se oslobodiš osećaja krivice i zameranja.“

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...