ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 27.05.- 02.06.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 27.05.- 02.06.2019.
Opšta afirmativna poruka za nedelju od 27.05. – 02.06.2019. je: “Ako želim da osetim podršku, moram da podržim sebe”. Neka vas kroz ovaj mesec... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 27.05.- 02.06.2019.

Opšta afirmativna poruka za nedelju od 27.05. – 02.06.2019. je:

“Ako želim da osetim podršku, moram da podržim sebe”.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo božanskog tempiranja”

“Obrati pažnju na vrata koja ti se otvaraju i na ona koja ti se zatvaraju ovog trenutka. Prođi kroz vrata koja ti se otvaraju, a uči kroz ona koja ti se zatvaraju – nemoj na silu pokušavati proći kroz njih.

Anđeo ti poručuje da su sve tvoje molitve uslišene, da ne sumnjaš u to. No, sve se odvija u skladu sa božanskim tempiranjem. To znači da se pojedini delovi slagalice prvo moraju posložiti, da bi ostali mogli doći na svoje mesto. Korak po korak. Svaki korak je važan i ni jedan se ne može preskočiti. Budi strpljiv/a uskoro će sve doći na svoje mesto, baš u najboljem trenutku za tebe. U međuvremenu budi zahvalna/an za vrata koja su ti otvorena“.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *