ANĐEOSKA  I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 25.03.- 31.03.2019. ANĐEOSKA  I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 25.03.- 31.03.2019.
Pozitivne rečenice (afirmacije) nam mogu poboljšati kvalitet života i zdravlja, a utiču i na postizanje harmoničnih odnosa sa drugima. Pokušajte da ih ponavljate svakog... ANĐEOSKA  I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 25.03.- 31.03.2019.

Pozitivne rečenice (afirmacije) nam mogu poboljšati kvalitet života i zdravlja, a utiču i na postizanje harmoničnih odnosa sa drugima. Pokušajte da ih ponavljate svakog  dana (izaberite doba dana, broj puta koliko cete ih ponavljati, kao i nacin na koji ćete to raditi) primetićete vremenom kako se lagano menja vaš odnos prema svakodnevnim brigama i problemima.

Ponavljajući ih svakog dana,  vremenom osvešćujemo jedinstveni sadašnji trenutak, jer samo on i postoji. Juče je prošlo i tu se više ništa ne može promeniti, a sutra zapravo nikada i ne stiže, jer kada stigne, ono postaje danas!

Afirmacija za nedelju 25-31.03.2019.

“Gradim karijeru u kojoj potpuno uživam”

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz andjeoske poruke.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. . Vidimo se uskoro!

Izabela

Da, pravi je trenutak za novi poduhvat. Tvoja pozitivna očekivanja pretvoriće se u srećan ishod!

Kao odgovor na tvoja pitanja: DA! Ova situacija je najbolja koju si mogao da očekuješ. Ipak i dalje je dobro da moliš anđeosku pomoć, zato što čak i idealna situacija zahteva ’’podešavanje’’. Uz ovakvu tvoju odluku, mi anđeli možemo da ti omogućimo ’’mirnu plovidbu’’.

Okolnosti su još povoljnije jer su pravovremene. Mnoštvo kockica iz mozaika sadadlaze na pravo mesto. Ti si takođe mnogo naučio/la. Tvoje strpljenje se isplatilo I sada je trenutakda ubereš pčpdove. Preduzmi odvažne korake I slušaj kako ti srce mudro void dok ponosno napreduješ.

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *