ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 23.12.- 29.12.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 23.12.- 29.12.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Vila plesa” “Vreme je za ples! Kroz ples otkrivamo sami... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 23.12.- 29.12.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Vila plesa”

“Vreme je za ples! Kroz ples otkrivamo sami sebe i neverbalno komuniciramo jedni sa drugima, a duboki i jaki osećaji mnogo se lakše mogu pokazati, osetiti I razumeti na neverbalnoj razini. Kroz svest učimo što svesnije neverbalno komunicirati, I na taj način se brže i lakše povezujemo sa svojom unutrašnjošću i sa drugim ljudima.

Vile su oduvek znale vrednost i važnost plesa, zbog toga se često mogu videte kako plešu na livadama i proplancima.

Ako izuzmemo sportsku i zabavnu komponentu plesa, ostaju nam još 3 važne dimenzije plesa: terapeutska, umetnička i duhovna. Kroz ples izražavamo sebe, svoju kreativnost i svoju maštu, zatim osnažujemo svoje telo i oslobađamo se emocionalnih blokada, izražavamo svoje osećaje, te možemo imati duhovna iskustva (plesna meditacija). Odvoji danas vreme za ples. Uključi muziku i jednostavno pleši… Ne razmišljaj o koracima, samo se prepusti ritmu i kreći se…”

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *