ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 22.04.- 28.04.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 22.04.- 28.04.2019.
Ovo je vreme kad ono što je slomljeno više ne treba popravljati. Dajte mir sebi i drugima. Otpustite sve što vam više ne služi... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 22.04.- 28.04.2019.

Ovo je vreme kad ono što je slomljeno više ne treba popravljati. Dajte mir sebi i drugima. Otpustite sve što vam više ne služi i što vas tišti i zasadite klicu novog. Sada to treba svima i veoma je važno, zapravo neophodno. Otpuštanje prošlosti znači birati život i početi opet disati.

Afirmativna smernica za ovu nedelju:

“Danas biram lepe misli!”

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo vere”

“Tvoje molitve su uslišene. Imaj vere! Ova kartica signalizira dobru vest!

Ono čemu se dugo nadaš nalazi se u procesu manifestacije. Ono za šta si se molila/o ispunjava se!

Tvoja želja je poput semena. Posađena je, seme je proklijalo, imaj još malo strpljenja – treba vremena da se pretvori u biljku i izraste! Zalivaj i neguj svoju želju za verom, na taj nači ćeš osigurati siguran i brz rast, odnosno ispunjenje!

Tvoja vera je ključna – imaj poverenja u Život i videćeš da će na kraju sve biti u redu, samo treba još malo vremena.”

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!
Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *