ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 21.10.- 27.10.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 21.10.- 27.10.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Anđeo promene” “Osećaš li se zarobljenom/im u nekom području svog... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 21.10.- 27.10.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo promene”

“Osećaš li se zarobljenom/im u nekom području svog života? Ova kartica traži od tebe da učiniš prvi korak u oslobađanju sebe.

Ponekad se u životu osećamo zarobljeno zbog okolnosti, situacija i ljudi koji nas okružuju. Npr. Verujemo da zbog naših finansijskih ili porodičnih dužnosti moramo prihvatiti nezadovoljavajući posao ili se plašimo da napustimo nezdravu vezu ili mislimo da ne možemo napustiti naše stare navike.

Anđeo ti poručuje da je promena neminovna. Bolje je da je sam/a učiniš, nego da pustiš život da to čini umesto tebe. Promena je naš najveći prijatelj. Ova kartica je znak da promene u tvom životu ti pomažu u otpuštanju prošlosti i svega što je nepotrebno, što ti više ne služi. Tvoja duhovna svrha i zadatak, sa starom situacijom je završena. Vreme je za nešto novo!“

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *