ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 19.08.- 25.08.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 19.08.- 25.08.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Savršeni trenutak” “Ovo je savršeni trenutak za nadahnuto delovanje. Pogledajte,... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 19.08.- 25.08.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Savršeni trenutak”

“Ovo je savršeni trenutak za nadahnuto delovanje. Pogledajte, vrata su otvorena, a mi zajedno s vama kročimo kroz njih. Ne odgađajte i ne odugovlačite jer je sve zrelo za pozitivan ishod i svi vas podržavaju i raduju se vašim uspesima”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *