ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 18.03.- 24.03.2019.

Sreća je jednostavno stanje uma. Svaka afirmacija (pozitivna rečenica) traži od nas da prekinemo sa pojedinim negativnim stanjima uma i negujemo sreću umesto toga!

Svi mi delimo istu osnovnu želju da budemo srecni. Upravo delimo istu priliku da imamo koristi od pozitivnih promena, kroz promenu misli, koristeći afirmacije,  za nase najvece dobro, pa smo u tom smislu isti.

Afirmacija za nedelju 18-24.03.2019

„Sreća je moj izbor“

Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz andjeoske poruke.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Astara

„Ti zaslužuješ samo najbolje! Dohvati zvezde svojim željama i snovima bez kompromisa!“

U prošlosti si se zadovoljavo/la sa manjim od onoga što želiš. Tome je došao kraj! Jas am tu da povećam tvoje standard. Takođe sam tu da ti pokažem da više ne moraš da patiš ni zbog čega. Nije sebično želeti bolji život. Što više primaš, više ćeš moći da pružiš drugima. Kada nam dozvoliš da ti dajemo I sve ono što ti je potrebno za ostvarenje svrhe tvog života. Kada pokazuješ da put duhovnosti koji slediš, obezbeđuje sve tvoje potrebe, ti inspirišeš sve oko sebe.

Bog i anđeli žele da uživaš u životu. Sreća je sveti deo tvoje Božanske misije.  Uvek kada možemo da donesemo radost i mir u tvoj život, molimo te samo zatraži. Primetili smo da nerado tražiš pomoć. Možda zato što osećaš da ne zaslužuješ dobro ili smatraš ada ako pomognemo tebi, oduzećemo od nekog drugog. Treba da znaš da poznaje samo izobilje. Jedino ljudi veruju u bedu. Ova karta je tu da te podseti da Bog i andjeli mogu da ti pomognu samo ako to zatražiš.

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije?

Kako da se vaš restoran izdvoji od konkurencije? U...

Aromatični sočni marokanski kolač

Aromatični sočni marokanski kolač. Od griza, obilato preliven slatkim...

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom mestu?

Napredak kroz dobrobit: Kako podržati mentalno zdravlje na radnom...

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?

Koja oprema vam je potrebna za pružanje usluga pedikira?...