ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 16.12.- 22.12.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 16.12.- 22.12.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Anđeo uslišene molitve” “Ne boj se dete drago, tvoj anđeo... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 16.12.- 22.12.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo uslišene molitve”

“Ne boj se dete drago, tvoj anđeo je uvek uz tebe. Čuje sve tvoje molitve i odgovara na njih. Ponekad osećaš da to nije tako, zato jer dogovori dolaze na neočekivane načine – u obliku intuitivnog osećaja ili nove prilike ili ti se možda knjiga otvori na značajnom mestu ili dobiješ iznenadni telefonski poziv. Anđeli odgovaraju na naše molitve na način da nam daju ideje ili informacije u našem svakodnevnom životu.

Kroz ovu karticu anđeo ti poručuje da budeš posebno otvoren/a i sa punom pažnjom da posmatraš sve znakove koji ti dolaze kroz intuiciju, osećaje, misli, znakove ili informacije kroz druge ljude. Često Bog deluje kroz druge ljude – kao zemaljske anđele – koji ti pomažu u uslišenju tvoje molitve.“

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *