ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 15.07.- 21.07.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo prioriteta”

“Posveti vreme svojim najvišim prioritetima, ćao i ako to znači odlazak na spavanje ranije. Koji su tvoji najviši prioriteti? Odredi ih. Uzmi papir i olovku i ispiši svoje prioritete. Zatim ispiši nekoliko podsetnika na papiriće te ih zalepi na mesta gde boraviš tokom dana, tako da te podsete šta je najvažnje za tebe da učiniš u ovom trenutku.

Sada je pravi trenutak za rad na novim idejama i zamislima, koje su ti drage i bliske. Čak iako si možda zbunjen /a oko toga kako pristupiti novoj ideji ili ako se dvoumiš da li si sposoban – sposobna realizovati svoje zamisli, ipak to učini. S vremenom stvari će se posložiti i investirajući energiju u svoje prave prioritete – prioritete svog srca – osećaćete se ispunjeno. Investiranjem svog vremena u prave prioritete, zapravo investiraš u sebe, u svoj rast“.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Šta čitati ove zime?

Šta čitati ove zime? Zima mi je oduvek bila...

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa

Alternativne terapije za ublažavanje bolova u zglobovima kod osteoartritisa....

Da li je i on bolestan?

Da li je i on bolestan? Polako se približavamo...

Kako ubijaju dobre devojke – YA roman za sve ljubitelje dobrih misterija

Kako ubijaju dobre devojke - YA roman za sve...