ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 15.04. – 21.04.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 15.04. – 21.04.2019.
Osobe koje redovno koriste afirmacije (pozitivne rečenice), dožive, vremenom, pozitivne promene u svojim životima, bilo telesno, mentalno, osećajno, duhovno. Za mnoge, to je početak... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 15.04. – 21.04.2019.

Osobe koje redovno koriste afirmacije (pozitivne rečenice), dožive, vremenom, pozitivne promene u svojim životima, bilo telesno, mentalno, osećajno, duhovno. Za mnoge, to je početak blagog, ali osetnog procesa poboljšanja zdravlja, blagostanja, načina života i svesti o njima samima kao i  svesti o životu i ljudima uopšte.

Drugi ljudi mogu primetiti te promene pre nas samih, s obzirom da nije uvek lako videti naš vlastiti um i promenu jer smo godinama navikli da gledamo spolja, a ne unutra!

Koristeći redovno afirmacije (pozitivne rečenice) svedočićemo neprestanim pozitivnim promenama u sebi i u svim aspektima svojih života.
Napredak je proces i zavisi samo od nas. Svako ide svojim tempom, ni brže ni sporije, nego kako je  u ovom trenutku u mogućnosti.
“Danas biram izobilje!” (afirmativna smernica)
Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.
“Anđeo jednostavnosti”
“Pojednostavi svoj život. Imaš previše obaveza. Tvoja energija je oslabljena i fragmentirana. Eliminiši jurnjavu iz svog porodičnog i poslovnog života.
Ova karta signalizira da je vreme za drastične promene – hitno pojednostavi svoj život! To znači izbalansiraj svoje aktivnosti, očisti kuću od nepotrebnih stvari, otkaži nepotrebne sastanke i aktivnosti, nauči da kažeš NE kada je to potrebno, organizuj bolje svoj dnevni raspored, poštuj svoje istinske prioritete.
Jedan dan u nedelji posveti samo sebi!”
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!
Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *