ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 15.04. – 21.04.2019.

Osobe koje redovno koriste afirmacije (pozitivne rečenice), dožive, vremenom, pozitivne promene u svojim životima, bilo telesno, mentalno, osećajno, duhovno. Za mnoge, to je početak blagog, ali osetnog procesa poboljšanja zdravlja, blagostanja, načina života i svesti o njima samima kao i  svesti o životu i ljudima uopšte.

Drugi ljudi mogu primetiti te promene pre nas samih, s obzirom da nije uvek lako videti naš vlastiti um i promenu jer smo godinama navikli da gledamo spolja, a ne unutra!

Koristeći redovno afirmacije (pozitivne rečenice) svedočićemo neprestanim pozitivnim promenama u sebi i u svim aspektima svojih života.
Napredak je proces i zavisi samo od nas. Svako ide svojim tempom, ni brže ni sporije, nego kako je  u ovom trenutku u mogućnosti.
„Danas biram izobilje!“ (afirmativna smernica)
Neka vas kroz ovu nedelju prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.
„Anđeo jednostavnosti“
„Pojednostavi svoj život. Imaš previše obaveza. Tvoja energija je oslabljena i fragmentirana. Eliminiši jurnjavu iz svog porodičnog i poslovnog života.
Ova karta signalizira da je vreme za drastične promene – hitno pojednostavi svoj život! To znači izbalansiraj svoje aktivnosti, očisti kuću od nepotrebnih stvari, otkaži nepotrebne sastanke i aktivnosti, nauči da kažeš NE kada je to potrebno, organizuj bolje svoj dnevni raspored, poštuj svoje istinske prioritete.
Jedan dan u nedelji posveti samo sebi!“
Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo  predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uzivajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!
Autor: Afirmativni Kutak

OSTAVI ODGOVOR

Upišite svoj komentar!
Please enter your name here

Najnovije objave

Podeli članak:

spot_imgspot_img

Najnovije objave

Možda će ti se dopasti
Sličan sadržaj

Studio lepote Wizard u novom ruhu!

Studio lepote Wizard u novom ruhu! Renovirani prostor studija...

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima

Proslavite Dan planete Zemlje u Lisca kupaćim kostimima. Dan...

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila – pronađite savršen za vas

Nekoliko popularnih stilova za uređenje kupatila - pronađite savršen...

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” – Branka Bešević Gajić

“Predrasude i stereotipi o nasilju nad ženama” - Branka...