ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 14.10.- 20.10.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 14.10.- 20.10.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Nevinost” “Voljeni, svi smo mi uistinu nevini jer niko ne... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 14.10.- 20.10.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Nevinost”

“Voljeni, svi smo mi uistinu nevini jer niko ne može izmeniti savršenstvo Božje kreacije. Skinite te teški teret sa vaših leđa i predajte ga nama. Predajte nam i svoj osećaj krivice, ljutnje ili srama iza kojih se krije vaše lice puno puno ljubavi. Ponovo uživajte u svom miru”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *