ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 11.11.- 17.11.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 11.11.- 17.11.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Zauzmite se za sebe” “Ova se situacija može isceliti nežno... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 11.11.- 17.11.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Zauzmite se za sebe”

“Ova se situacija može isceliti nežno i sa ljubavlju, kao što ste zamolili. Ali pri tome će biti potrebna vaša snaga i iskreno izricanje sopstvene istine. Ne bojte se, u tome nećete biti sami jer ćemo stajati uz vas ulivajući hrabrost u vaše reči”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *