ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 09.12.- 15.12.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 09.12.- 15.12.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Anđeo slobode” “Ova kartica je poruka tvog anđela da je... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 09.12.- 15.12.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo slobode”

“Ova kartica je poruka tvog anđela da je krajnje vreme za izražavanje slobode. Anđeo te vodi da slobodno izraziš svoje istinske osećaje i misli.

Možda se osećaš zarobljeno u trenutnoj životnoj situaciji. Anđeo te razume, ali ti poručuje da si ti jedini/a čuvar/ica svog zatvora. Kada shvatiš da poseduješ moć da budeš slobodan/a, sloboda sledi. Sve što činiš u životu, činiš sopstvenim izborom, I u svakom trenutku možeš birati ponovo! Razumem da se sada možeš pobuniti da nije tako, ali ako sebi dozvoliš da o tome otvoreno razmisliš malo bolje, videćeš da je tako. Niko od nas ne želi biti bolestan, nesrećan, povređen, u problemima, ali uprkos tome takve stvari nam se dešavaju dokle god ih sami kreiramo i privlačimo. Mi smo tvorci svih naših iskustava – koliko god to bilo teško da se prihvati. Kada to istinski spoznaš, živećeš slobodno.”

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *