ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 09.09.- 15.09.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 09.09.- 15.09.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Vila koja ispunjava želje” “Ovo je čarobni trenutak! Poželi želju!... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 09.09.- 15.09.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Vila koja ispunjava želje”

“Ovo je čarobni trenutak! Poželi želju! Sedni udobno, zatvori oči, par puta udahni duboko, te umiri svoje disanje. Sada vizualizuj svoju želju kao da je već ispunjena. Osećaj je celim svojim bićem. Zatim se zahvali Bogu ( Boginji, Stvoritelju, Višoj sili, Kosmičkoj energiji ili…) što ti je želja ispunjena. Zauzmi stav kao da je želja stvarno ispunjena (vizualizuj i dalje). Svoju zahvalnost stavi u helijumski balon od belog svetla i pošalji ravno u Nebo.

Ako postoji potreba za stvaranjem dobićeš snažan impuls, koji će doći u obliku misli, osećaja, unutrašnjeg vođstva, vizija ili snova. Važno je da slediš taj impuls.

Ne vezuj se za rezultate ispunjenja želja, jer se možda ispuni u obliku u kojem najmanje očekuješ”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *