ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 08.07.- 14.07.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 08.07.- 14.07.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Zatražite”   “Zatražite od nas pomoć u ovoj situaciji i... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 08.07.- 14.07.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

Zatražite”

 

“Zatražite od nas pomoć u ovoj situaciji i odmah ćemo se odazvati. Jer svetom vladaju univerzalni zakoni, a među njima je i zakon slobodne volje koji pruža mogućnost izbora i donošenja sopstvenih odluka. Zato mi strpljivo čekamo vašu molitvu”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *