ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 07.10.- 13.10.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 07.10.- 13.10.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Promena smera” “Trenutno prolazite kroz promene do kojih vas je... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 07.10.- 13.10.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Promena smera”

“Trenutno prolazite kroz promene do kojih vas je dovela božanska ruka. Vaše je srce sada spremno na otvaranje i prihvatanje ljubavi i našeg vođstva. Od sada ste pod našom zaštitom pa slobodno sledite put prema željenim srećnim ishodima”.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *