ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 06.05.- 12.05.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 06.05.- 12.05.2019.
Opšta afirmativna poruka za nedelju od 06.05. – 12.05.2019. je: „Spremna sam da primim ljubav“. Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 06.05.- 12.05.2019.

Opšta afirmativna poruka za nedelju od 06.05. – 12.05.2019. je:

„Spremna sam da primim ljubav“.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Čarobnica”

„Pravi je trenutak da probudiš Čarobnicu/Čarobnjaka u sebi! Sve što dotakneš pretvoriće se u zlato – odnosno sve što učiniš imaće neverovatan uspeh. Imaš sposobnost da sve svoje misli pretvoriš u dela. Trenutno možeš manifestirati, zato jako pazi na svoje misli, želje i ideje! Budi oprezna/an u njihovom izboru.

Čarobnica/Čarobnjak je osoba koja trenutno ostvaruje sve svoje namere. Imaš sposobnost da običan, prosečan projekat pretvoriš u nešto posebno, čarobno i korisno za sve koji su uključeni u njega. Osmehuje ti se obilje, ali budi mudra/ar u korišćenju svojih sposobnosti!“

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *