ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 05.08.- 11.08.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 05.08.- 11.08.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Anđeo Vrednosti“ „Znaj da zaslužuješ sve dobro ovog i onog... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 05.08.- 11.08.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Anđeo Vrednosti“

„Znaj da zaslužuješ sve dobro ovog i onog sveta. Ti si vredno biće, samo zaboravljaš gledati sebe kao takvo. Kroz osećaj inferiornosti i duboko verovanje u sopstvenoj bezvednosti blokiraš Svemir u manifestacijama. Manifestacije nisu nagrade za dobro ponašanje – one su posledice naših misli, osećaja verovanja i akcija.

Prihvatanje Božje pomoći ne znači samo primanje pomoći, već dozvoljavanje prihvatanja sebi, tako da bi bolje mogla/o pomoći drugima.

Dozvoli sebi primati, ti si vredna/an toga. Prihvati sve sa zahvalnošću. Otvori se“.

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *