ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 02.12.- 08.12.2019. ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 02.12.- 08.12.2019.
Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke. “Vila novih prilika” “Budi svesna/tan novih prilika koje kruže oko... ANĐEOSKA I AFIRMATIVNA SMERNICA ZA NEDELJU OD 02.12.- 08.12.2019.

Neka vas kroz ovaj mesec prate i naši “znaci na putu” kroz anđeoske poruke.

“Vila novih prilika”

“Budi svesna/tan novih prilika koje kruže oko tebe sada. Sigurno je za tebe da im veruješ i da ima se prepustiš. Prilike mogu doći u raznim oblicima npr. Nova poslovna ponuda, nova ideja koja ti padne na pamet ili prilika za investiranje. Može se čak pojaviti i u obliku gubitka, kroz koji ćeš dobiti nešto što je bolje za tebe.

Možda se osećaš uplašeno i nesposobno za uspon na viši nivo, za prihvatanje nove prilike, ali budi spremna/an da te Vile čuvaju, paze na tebe i uz tebe su na svakom koraku. Ova kartica je znak da je u redu i sigurno za tebe da prihvatiš novu priliku. Otvori se za novo u svom životu!”

Napominjemo da su ovo opšte poruke i verovatno se neće poklapati sa svima. Budite otvoreni, vaša intuicija će prepoznati svoju poruku. Isključujemo predikciju. Ovo je sve u cilju zabave, tako i shvatite. Igrajte se, smejte se, volite i uživajte u čaroliji života. Ukoliko čitate tekst, a datum je prošao, ne obazirite se, pročitajte svoje smernice, sigurno niste slučajno ovde. Prava poruka, uvek dođe u pravom trenutku. Vidimo se uskoro!

Autor: Afirmativni Kutak

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *